ThinkMobiles is one of most trusted companies conducting IT & software reviews since 2011. Our mission is to provide best reviews, analysis, user feedback and vendor profiles. Learn more about review process.

Top-13 investeringsapps

Viktor Korol

Førende softwareanalytiker inden for fintech, crypto, investering og spil. Han er en aktiv investor og kryptovaluta ekspert.

Disclosure:

We may receive compensation when you click on links. Neither our writers nor our editors get paid to publish content and are fully committed to editorial standards .

Online investering har aldrig været lettere og mere profitabelt. Der findes en lang liste af velkendte virksomheder, som forsøger at tiltrække nye investorer, med attraktive tilbud, i et forsøg på at få dem til at forblive på handelsplatformen. Som konkurrencen bliver ved med at vokse, har vi samlet en liste med de bedste investeringsapps. Alt efter dine mål og præferencer er det helt op til dig, hvilken du har lyst til at give et forsøg.

Advarsel: CFD-er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for at tape hurtigt på grund af gearing. Mellom 74 og 89% af detaljistinvestorene tilspidsede kontanter når de behandler med CFD-er. Enkelte parametere som margen kan også være ustabile afhengig af markeret strender. Du skal spørge dig selv om du skal finde ud af, hvordan CFD-er fungerer, og om at rådgive om at hæve risikoen for at tape pengene.

13 top investeringsapps

1. Coinbase

Coinbase er den største kryptovaluta investeringsapp og er især verdenskendt som den bedste app for handel med Bitcoin. Brugere kan vælge mellem to wallets (konti) – en begynderkonto eller en konto for erfarne investorer. 

Hvordan det virker: Coinbase er en handelsplatform og på samme tid en wallet for digitale valutaer. Brugere kan nemt registrere, lave en indbetaling og begynde at købe eller sælge de mest værdifulde kryptovalutaer, såsom Bitcoin.

Smarte funktioner: Øjeblikkeligt køb, forsikrede indskud, Shift Card – som er et specielt VISA debetkort udstedt af Coinbase til dets brugere, to wallets (konti) for henholdsvis begyndere og erfarne. 

Brugertip: Få fordelene af Coinbase med øjeblikkelig virkning. Normalt skal du vente på at din indbetaling bliver godkendt den kommende torsdag, hvorefter du kan benytte denne. Med denne funktion behøver du ikke at vente.

Forretningsmodel: Gratis registrering

 • Kunder fra USA skal betale et gebyr på 4% for hver transaktion
 • Variable udbetalingsgebyrer
 • Ingen indbetalingsgebyr med undtagelse af bankoverførsel fra USA (10$)

Andre udbetalingsgebyrer:

 • 3,99% for PayPal transaktioner
 • 3,99% for Kredit/Debetkort transaktioner
 • Gratis banktransaktioner, 1,49% for transaktioner for banker i USA, 0,15 € for SEPA transaktioner
 • 1,49% for Coinbase wallet transaktioner

Coinbase understøtter de fire store kryptovalutaer: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin.

 • Coinbase – Buy & sell bitcoin. Crypto Wallet

  Coinbase – Buy & sell bitcoin. Crypto Wallet

  Developer: Coinbase, Inc.nFinance
  Price: Free
 • Coinbase – Buy & sell bitcoin

  Coinbase – Buy & sell bitcoin

  Developer: Coinbase, Inc.
  Price: Free

2. Personal Capital

Personal Capital er et gratis styringsværktøj, som fungerer ved at holde styr på din indkomst, afkast, aktieindtjening og alt, som relaterer til din økonomi. Er tilgængelig til mange forskellige gadgets, så du når som helst og hvor som helst kan overvåge dine investeringer.

Hvordan det virker: Efter du har tilsluttet din Personal Capital konto til dine investeringskonti, bankkonto, kredit/debetkort osv. Vil du modtage et præcist overblik over din økonomiske situation. Denne app er meget vigtig til investering, da den giver et klart overblik over, hvilke investeringer der har givet et afkast og hvilke, som ikke har.

Smarte funktioner: Investeringsopfølgning, budgettering, pensionsplanlægning, uddannelsesplanlægning, 401(k) analysator, kommende regninger, mål for allokering af aktiver, email notifikation.

Brugertip: For at undgå hackingforsøg eller misbrug af dine finansielle konti bør du undgå offentlige WiFis/netværker mens du benytter Personal Capital. For at være på den sikre side bør du helt undgå at benytte internettet fra offentlige WiFis.

Forretningsmodel: Gratis app. Personal Capital opkræver en lille provision efter at du har investeret en million i aktiver administrerede af denne app.

 • 0,89% for den første million $
 • 0,79% for de første 3 $ millioner
 • 0,69% for de næste 2 $ millioner
 • 0,59% for de næste 5 $ millioner
 • 0,49% for investeringer over 10 $ millioner
 • Personal Capital -Budgeting,Investing,Finance App

  Personal Capital -Budgeting,Investing,Finance App

  Developer: Personal Capital CorporationnFinance
  Price: Free

3. Motif

Motif er en tematisk investeringsapp og er en sjælden kombination af en mægler og en porteføljemanager. Investorer kan handle for en meget lav pris på 4.95 $. Brugere kan aktivere “motifs”, som er en proprietær samling af EFT’ere eller aktier.

Hvordan det virker: Investorer kan købe eller oprette motifs (maksimum 30 ETF’ere eller aktier), som følger et specifikt tema som for eksempel “masser af likes”, som viser en liste af virksomheder med flest likes på Facebook. Du kan også sammensætte forskellige temaer og oprette unikke porteføljer. Herefter kan du sælge dine motifs og opnå attraktive priser baseret på kvaliteten af din sammensætning.

Smarte funktioner: Creator Royalty Program, porteføljeovervågning, positions tracker, brugerdefinerede motifs, forudbyggede motifs, øjeblikkelig indbetaling, handelsalarmer, planlagte overførsler. Horisont Motifs-funktioner skaber et aktie forhold baseret på din tidshorisont.

Brugertip: Efter du har sammensæt din egen motif kan du tilslutte din Facebook med din Motif-konto og dele den offentligt. Efter du har meldt dig til Creator Royalty Programmet vil du modtage 1 $ pr. køb eller rebalance af din motif. 

Forretningsmodel: Gratis registrering. Appen kræver en minimums balance på 300 $ på din konto for at oprette en motif investering. Gebyrer pr. handel i realtid: 

 • 4,95 $ for ETF’ere og aktier
 • 9,95 $ for en professionel motif-handel
 • 19.95 $ for en proprietær eller samfunds motif-handel
 • Motif blå / 19,95 $ pr. måned
 • Avanceret automatiseret service

Brugere får tre måneders værdifulde funktioner inklusiv ubegrænset provisionsfrie handler.

 • Motif

  Motif

  Developer: Motif Investing, Inc.nFinance
  Price: Free

4. Rally. Rd.

Enestående app som giver brugerne mulighed for at investere i anerkendte aktiver såsom klassiske biler. Disse investeringer bliver konverterede til omsættelige aktier. Når du har oprettet din portefølje er du klar til at sælge alle dine indsamlede aktier.

Hvordan det virker: Hver eneste klassisk bil bliver betragtet som en type virksomhed på Rally Rd. Det er ikke nødvendigt at købe hele køretøjer, hvorfor man kun investerer det beløb man vælger. Et køretøj kan opdeles i op til 2.000 aktier, som hver især tilhører forskellige investorer.

Smarte funktioner: Browsing af biler; billeder, videoer, rapporter og historik af hver model. 

Brugertip: Sælg ikke din investering for tidligt. Priserne for samlerbiler stiger med tiden og jo længere du venter jo større bliver afkastet typisk.

Forretningsmodel: Gratis oprettelse / 50 $ minimum investering / ingen provisioner / ingen vedligeholdelsesgebyr

5. Yahoo Finance

Yahoo Finance er en platform med mange års forretningserfaring. Appen har fremragende analyse muligheder samt et stort udvalg af aktier. Aktiekurserne opdateres i realtid, så du altid er opdateret.

Hvordan det virker: Yahoo Finance appen har behov for adgang til dine mæglerkonti for at være i stand til at handle direkte i appen. Du kan søge efter forskellige kurser, oprette lister med dine interesser og holde dig ajour med de seneste opdateringer.

Smarte funktioner: Overvågningslister i realtid, nem navigation, forbedret tracker, diagram sammenligning, velorganiseret portefølje.

Brugertip: Ved at dreje din enhed til siden vil den visuelle præsentation af diagrammer blive meget forbedret på fuld skærm.

Forretningsmodel: Gratis app. Yahoo har for nylig introduceret handelssystemet. Før dette var det blot en overvågningsapp af brugerne investeringer. Nu kan du også bruge dens in-app handelsfunktion og set i lyset af at denne funktion stadig er gratis vil det helt sikkert spare dig nogle penge.

 • Yahoo Finance: Real-Time Stocks & Investing News

  Yahoo Finance: Real-Time Stocks & Investing News

  Developer: YahoonFinance
  Price: Free

6. CNBC

CNBC er en all-inclusive app, som stiller alle de nødvendige finansielle oplysninger til rådighed for deres investorer. Appen følger aktierne og gemmer dem på dine overvågningslister. Du får dagligt aktiekurser for globale markeder uden at skulle søge information andetsteds.

Hvordan det virker: CNBC understøtter ikke direkte handel. Dog er det et godt supplerende værktøj for investorer til deres sædvanlige mæglerplatform. Hold øje med alle anbefalingerne, råd og estimeringer omkring dine investeringer igennem denne app.

Smarte funktioner: aktieadvarsler, forretningsnyheder, livestreams, overvågningslister, interaktive diagrammer, kurser i realtid.  

Brugertip: Hold dine notifikationer aktive. I stedet for at åbne appen og læse nyheder, kan CNBC sende dig en breaking news alarm, som vil hjælpe dig med at reagere hurtigt såfremt dine aktier er i fare.

Forretningsmodel: Gratis app. CNBC er en af de bedste investeringsapps fordi en succesfuld mægler ikke har meget fritid og har behov for at holde sig opdateret med de seneste og mest pålidelige nyheder.

 • CNBC: Breaking Business News & Live Market Data

  CNBC: Breaking Business News & Live Market Data

  Developer: NBCUniversal Media, LLCnFinance
  Price: Free

7. Betterment

Betterment er en meget effektiv app, som administrerer over 13,5 $ milliarder for over 300.000 brugere. Virksomheden tilbyder to forskellige muligheder. Betterment Digital og Betterment Premium. Alt efter dit kvalifikationsniveau og mål kan du vælge en af de nævnte planer.

Hvordan det virker: Denne automatiseret investeringsapp tilbyder en finansiel portefølje af ETF’ere (børshandlede fonde) og anbefaler den bedste strategi for brugernes pensionsopsparing, formuevækst, uddannelsesmål med mere.

Smarte funktioner: Rådgivning direkte i appen, SmartDeposit, Socialt ansvarlig investering (SRI) og Smart Beta Portefølje, velgørenhedsfuktion, tilpasset aktiv tildeling. 

Brugertip: Betterment har tofaktorgodkendelse og app-adgangskoder, som sikrer dine investeringer og undgår potentielle sikkerhedsrisici. Aktiver dem med det samme du begynder at benytte appen.

Forretningsmodel: Betterment Digital 0 $ / Betterment Premium kræver minimum 100.000 $. Administrationsgebyr: 0,25% Betterment Digital, 0,40 % Betterment Premium.

 • Betterment: Outsmart Average

  Betterment: Outsmart Average

  Developer: BettermentnFinance
  Price: Free

8. Bloomberg

Informativ investeringsapp, som oftest bliver benyttet til aktieovervågning og lettere styring af finansielle konti. Mange lignende apps er for forvirrende for nye brugere, men Bloomberg er bestemt ikke. Navigationen er ekstrem let og alt data er tydeligt præsenterede.

Hvordan det virker: Bloomberg består af alle de nødvendige værktøjer som de gennemsnitlige brugere har behov for til deres investeringsaktiviteter. Mange af dets kunder fokuserer på fundraising så der er udviklet unikke funktioner i appen, som viser doner vedholdelsesraden og indgående donationer fra organisationerne.

Smarte funktioner: Profiloversigt, handelsudfordringer, oprettelse af interaktioner, justerbare rapporter, data i skyen, enkle emailskabeloner, database synkronisering med online donationsformularer.

Brugertip: Bloomberg har integration med din Microsoft Excel konto. Efter at disse er forbundet, opdateres de data du indtaster på den ene platform, automatisk på den anden.

Forretningsmodel: Gratis prøvemåned. Herefter 34,99 $ om måneden.

 • Bloomberg: Market & Financial News

  Bloomberg: Market & Financial News

  Developer: Bloomberg LP CMnNews & Magazines
  Price: Free

9. ETFmatic

ETFmatic er en europæisk app designet til at implementere ETF investeringsporteføljer. Det er et velorganiseret program for brugere, som ønsker at undgå regnearksopdateringer og skjulte gebyrer. Denne app fokuserer på fremtiden for dine investeringer og dette værktøj vil bygge langsigtede mål for din virksomhed.

Hvordan det virker: Ved at benytte ETF’ere og investeringsstrategier, som er baseret på et indeks, opretter og administrerer ETFmatic investeringsporteføljer for dets brugere og tilpasser det ens personlige behov og krav.

Smarte funktioner: Automatiseret investering, ubegrænsede virtuelle fonde, skattefradrag, skatteovervågning, tilpasset allokering, multivaluta.

Brugertip: Benyt virtuelle midler til at øve før du indbetaler rigtige penge. Når du ved hvordan appen skal betjenes, kan du begynde, at lære alle de grundlæggende funktioner og begynde at opbygge din portefølje.

Forretningsmodel: Gratis registrering, administrationsgebyr på 0,48%, ETF udsteder gebyr på 0,12%.

 • ETFmatic: ETFs made simple

  ETFmatic: ETFs made simple

  Developer: ETFmatic LtdnFinance
  Price: Free

10. TradingView

TradingView er designet specielt til erfarne investorer, som ønsker at dele signaler og erfaringer. Appen opretter og analyserer aktiediagrammer og viser de seneste resultater du kan benytte til din næste handel. Du kan også blive informeret omkring mange forskellige typer aktier, såsom råvarer og valutapar.

Hvordan det virker: TradingView er ikke en almindelig overvågningsapp. Der er fokus på sociale interaktioner mellem dets medlemmer, som ønsker at lære mere omkring investeringer. Brugere kan læse og dele strategier og ideer mens de holder øje med diagrammerne.

Smarte funktioner: Fibonacci retracements, tekniske analyser, investeringssignaler, nyheder i realtid, overvågningslister, diagramanalyse, aktie screener, pine script, handelssimulator, handelskurser.

Brugertip: Såfremt du ønsker at multitaske, kan du altid holde appen åben ved at splitte skærmen.

Forretningsmodel: Gratis konto med begrænsede funktioner. Advanceret: PRO-konto / 9,95 $ pr. måned, PRO+ konto / 19,95 $ pr. Måned, Premium-konto / 39,95 pr. måned.

 • TradingView - Stock charts, Forex & Bitcoin ticker

  TradingView - Stock charts, Forex & Bitcoin ticker

  Developer: TradingView Inc.nFinance
  Price: Free

11. Coinseed

Ved at tilføje byttepenge til din Coinseed konto, hver gang du udfører et køb, har du mulighed for at investere i 11 værdifulde kryptovalutaer. Opret din portefølje, overvåg din økonomi og deltag i de mest praktiske tilbud. Enkelt design og letanvendelige gør denne app let at benytte for alle færdighedsniveauer.

Hvordan det virker: Coinseed er en minimalistisk app, som opbygger besparelserne på din konto op til 5 $ og investerer i de mest anerkendte kryptovalutaer såsom Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum Classic, Ripple, Dash, Monero, ZCash, Litecoin, and NEO. Forbind denne investeringsapp til dit kredit/debetkort og se, hvordan din indtjening vokser.

Smarte funktioner: Portefølje tracker, brugerdefineret portefølje, kapitalforvaltning, forums diskussioner.

Brugertip: Hvis du opnår et bestemt ciffer og du er stolt af dine succesfulde investeringer, begynder du at tøve om du kan foretage en ny risikabel investering fordi du har meget at tabe, bør du ikke gøre det. Såfremt du taber noget som ikke har råd til at tabe bliver du ikke motiveret til at fortsætte og din karriere som investor vil sandsynligvis gå.

Forretningsmodel: Månedligt gebyr på 1 $, 1 % depositum for amerikanske medlemmer, 5 % depositum for internationale medlemmer, 1 % gebyr aktivkonvertering til en anden portefølje.

 • Coinseed - Crypto Cash Back

  Coinseed - Crypto Cash Back

  Developer: CoinseednFinance
  Price: Free

12. Emma

Den kunstig intelligens-baseret app, som appellerer mest til millennials er bestemt brugbar for enhver investorer, som ønsker at stoppe overforbrug. I stedet for at investere, hjælper denne app dig med at spare penge som du kan bruge på investeringer. Ved at indsamle data fra dine finansielle konti udpeger appen unødvendige omkostninger og abonnementer.

Emma mobile investment app

Hvordan det virker: With the bank-grade encryption of this app, you can easily connect it with all of your debit/credit cards. Upon that, Emma will collect all the available data and start offering solutions for the critical aspects of your financial management.

Smarte funktioner: Gebyr tracker, gældspåmindelse, budgetgrænse, find og opsig uøkonomiske abonnementer, overvåg din månedlige udvikling, nedtælling til lønningsdag.

Brugertip: Hvis du ejer en stor ejendom eller forskellige ejendomme har du sandsynligvis svært ved at holde styr på alle regninger forbundet med disse ejendomme. Indsæt data for alle disse betalinger direkte i appen og bliv mindet om hvornår næste regning skal betales.

Forretningsmodel: Gratis app. Med en gratis innovativ app som denne, er der ingen risiko for at miste dele af din indtjening. Du har kun mulighed for at spare penge fra dine glemte abonnementer såfremt du har overblikke over dem.

 • Emma - Budget Planner and Money Management

  Emma - Budget Planner and Money Management

  Developer: Emma Technologies LTD.nFinance
  Price: Free

13. Funding Circle

Peer-to-peer app, som giver brugerne mulighed for at investere i små virksomheder i Storbritannien, USA og Kontinentaleuropa. Udover at være en investeringsapp af høj kvalitet, er den også meget effektiv i portefølje oprettelse og styring. 

Hvordan det virker: Brugerne skaber afkast efter at have investeret i små virksomheder. Indtil videre er det forventet afkast 7,1%, men dette varierer. Virksomhederne drager fordel af at få adgang til kapital uden om bankerne. Værdien af disse lån varierer fra 5.000 £ til 1 million £.

Smarte funktioner: Balancerede og konservative udlånsindstillinger, auto byd, ISA finansiering, tiplassede notifikationer.

Brugertip: Benyt udlånsværktøjet til at diversificere din portefølje og lån en lille procentdel (mindst 0,5%) af din portefølje til den virksomhed du ønsker.

Forretningsmodel: Årligt gebyr på 1 %. Gebyrer for virksomhedslån: 1,5 % – 6 % gebyr for 5 måneder – 1 år / 3,0 % – 6 % for 2-3 years / 4,0 % – 6 % for 4-5 years. Finansieringsbegyrer for aktiver: 5 % i 6 måneder – 5 år.

1% annual fee. Business loans fees: 1.5%- 6% fee for 6 months – 1 year / 3.0%- 6% for 2 – 3 years / 4.0%- 6% for 4 – 5 years. Asset finance fees: 5% for 6 months – 5 years.

Kontakt os gerne på info@thinkmobiles.com  hvis du ønsker din app her.

About author

Viktor Korol
Viktor Korol

Førende softwareanalytiker inden for fintech, crypto, investering og spil. Han er en aktiv investor og kryptovaluta ekspert.

Viktor Korol gained a passion for IT as early as school, when he began creating multimedia websites, and managing online gaming projects later. Viktor has been publishing articles and help guides for beginner administrators. For 3 years he also worked as a telecom operator and thus gained expertise in network technologies and maintenance. His graduation degree is in Software and Automated Technologies. In 2019, Viktor was appointed a software analyst at ThinkMobiles.