ThinkMobiles is one of most trusted companies conducting IT & software reviews since 2011. Our mission is to provide best reviews, analysis, user feedback and vendor profiles. Learn more about review process.

De bedste aktiehandel apps

Viktor Korol

Førende softwareanalytiker inden for fintech, crypto, investering og spil. Han er en aktiv investor og kryptovaluta ekspert.

Disclosure:

We may receive compensation when you click on links. Neither our writers nor our editors get paid to publish content and are fully committed to editorial standards .

Som følge af udvidelsen af online virksomheder, har personer nu fået muligheden for, at prøve dem selv af inden for deres interesseområde. Såfremt, du altid har haft lysten til at handle med aktier, men fundet det for omkostningsfuldt og krævende, nu er det rette tidspunkt at lave afkast med disse lette aktiehandel apps som du vil lære om i denne artikel.

De bedste aktiehandel apps

Advarsel: CFD’er er komplekse instrumenter og har en stor risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. Mellem 71-89% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler med CFD’er. Nogle parametre som margin kan også være ustabile i henhold til markedstendenser. Du skal overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Advarsel. 71% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med eToro. Du bør overveje, om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

01 of 14

Plus500

Plus500 er anerkendt for dets omfattende handels skærm med detaljerede oplysninger om tidligere og aktuelle positioner på aktier.  Appen er visuelt meget rig og inkluderer diagrammer som kan udvides. Gebyrer og provisioner er overkommelige og variable, så investorer på alle niveauer bør prøve det.

plus500 stock trading mobile app

Hvordan det virker: Plus500 er en proprietær platform med et stærkt fokus på teknisk analyse og aktiehandel. Appen giver brugerne mulighed for at multitaske i programmet; handel på adskillige markeder og følge med i realtidskurser.

Smarte funktioner: Demokonto, risikostyring, et udvalg af handels aktiver, e-mail advarsler, mobilalarm, garanteret stop-tab, tilgængelig på alle mobil styresystemer.

Brugertip: Integrerer alle dine handler på flere finansielle markeder ved at bruge den samme skærm i Plus500 appen.

Forretningsmodel: 100€ minimumsindskud for standard finansieringsmetoder / 500€ minimumsindskud for bank. 10€ Inaktivitetsgebyr

Advarsel. 76,4% av CFD-kontoer i detaljhandel taper penger når de handler med Plus500.

02 of 14

eToro

Med millioner af installationer og førende i finans kategorien i begge app stores (Google Play / App Store), eToro er en online handelsplatform, som passer i din hånd og altid med dig. Med over 2.000 finansielle instrumenter, eToro mobil app tilbyder adgang til de samme funktioner som deres web portal.

eToro trading app

Hvordan det virker: Åben en konto og handel med aktier, CFD’er, crypto aktiver, indekser, ETF’er osv. Ved hjælp af altid opdateret data, analyseværktøjer og stop-tab funktion, investorer opbygger deres portefølje. Ligeledes er eToro blandt top CFD platformer.

Smarte funktioner: Virtuel (demo) konto med 100Tk$, hvor begyndere kan øve, indsigt fra eksperter og grupper, 1-klik handel, offline handel for udvalgte handler.

Brugertip: Når du er usikker på, hvor du skal starte, benyt dig af CopyTrader funktionen, som gentager bud og investeringer fra en specifik investor. Du kan ligeledes benytte dig af stop-tab funktionen, for ikke at tabe penge.

Forretningsmodel: gratis at installere, minimum indskud på 200$, udbetalingsgebyr og inaktivitetsgebyr

03 of 14

Robinhood

Gratis, basis, enkle at benytte og blandt de bedste aktiehandel apps. Udover standardplanerne tilbyder appen premium medlemskab som giver adgang til guld funktioner. I fraværet af provisioner er løsningen yderst velegnet til nye investorer.

Hvordan det virker: Når du har tilmeldt dig og foretaget et indskud, kan du søge efter et specifikt firma i søgefeltet og på samme måde som alle handelsplatforme, overvåge virksomhedens indtægter og foretage dine investeringer.

Smarte funktioner: Ingen minimumsinvesteringer, ingen vedligeholdelsesgebyr, ingen kommission. Planlagte indskud, virksomheds overvågningsliste, daghandels overvågning, avanceret ordresupport. En ny tilføjet funktion, Robinhood tilbyder øjeblikkelig adgang til indbetalinger (under 1000$) i stedet for at vente de typiske tre arbejdsdage.

Brugertip: Indsæt straks dine midler, så du ikke går glip af en god handel når denne er tilgængelig. Hav tålmodighed. Hvis du ser et voksende potentiale i din portefølje, foretag ikke forhastede beslutninger og sælg og tab penge før du er begyndt at skabe et afkast.

Advanceret:

  • Robinhood guld (stort beløb til øjeblikkelig indbetaling, handel efter lukketid, kreditgrænse)
  • Kryptovaluta handel (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, osv.)

Forretningsmodel: Gratis app,ingen kommission. Selvom det lyder for godt til at være sandt, Robinhood tilbyder muligheden at tjene penge uden at skulle betale kommission, hvilket er et nøglekomponent i reklamebudskabet af appen.

Toronto-Dominion Banks app er ideel til avancerede investorer og inkluderer forenklede funktioner for begyndere og træning for investorer. Softwaren muliggøre lette eksterne transaktioner og kan bruges på fire forskellige platforme.

Hvordan det virker: Download TD Ameritrade mobil app fra dit app store og registrere en konto (i tilfælde af at du ikke har registreret dig på tdameritrade.com) Med en 0$ minimums konto kan du starte med at investere og overvåge aktiemarkedet.

Vælg et investeringsbeløb, og begynd at tjene penge ved at handle. Advanceret:

  • Pensionskonto (traditionel, Roth eller Rollover IRA)
  • Uddannelseskonti (skattefrit Coverdell, UGMA/UTMA-konti, 529 planer)
  • Specialkonti (avancerede funktioner)
  • Administrerede porteføljer
  • Marginhandel

Smarte funktioner: Overfør dine midler mellem TD Ameritrade og eksterne konti, minimumskonto på 0$, skattepligtig mæglerkonto, dybdegående kontoovervågning, prisalarmer, diagrammer med indikatorer, tilpasning af skærme og lister, nyheder og research, back testing, økonomisk kalender.

Brugertip: Du kan tjekke aktiekurser i realtid på dit Apple Watch uden at bruge din smartphone. TD Ameritrade har fire forskellige platforme; Webplatform, handelsarkitekt, Thinkorswim og TD Ameritrade Mobil App. Selvom du kan bruge dem alle, skal du kende forskellen.

Forretningsmodel: Mindstepris på 0$.

05 of 14

E*Trade

Aktiehandel app passende for den erfarende investor med store investeringer og rentabilitet. Appen er tilgængelig til alle mobil styresystemer og en online platform. Kraftfuld overvågning og analyseværktøjer er i højsæde.

Hvordan det virker: Investorer kan købe og sælge aktier, optioner, bonds, investeringsfonde, valuta og handle online uden at skulle interagere direkte med mægleren. For at komme i gang med at investere skal du minimum indbetale 500$.

Smarte funktioner:Margin analytisk værktøj, margin beregner værktøj, begge opdateres ofte. Advanceret kundeservice, 24×5 handel på de mest aktive EFT’er. Nyheder og kurser i realtid, stregkodescanner, sammenlignings- og performancediagrammer, tilpasning af overvågningslister, stemmegenkendelsessystem.

Brugertip: Klik på siden komplet visning for at se alle dine aktiver og E*trade konto på en skærm. Ligeledes vil det vise dig investeringsoversigten. Analyser dataene efter dine behov og udtræk alle de relevante informationer.

Forretningsmodel: Minimum 500$ investering. Ligeledes betale du 6.95$ for at købe aktier. Laver du mere end 30 handler i kvartalet indsættes prisen til 4,95$. andre planer er mæglerkonti, pensionskonti, administrerede porteføljer, pensionskonti for små virksomheder. Appen er kendt som den med de højeste gebyrer i forhold til dens rivaler.

06 of 14

Fidelity

Aktiehandel app med lav kommission. Brugere kan tilpasse de fleste aspekter af softwaren, herunder dens udseende og funktionalitet. Efter registrering har du mulighed for at tilpasse dine funktioner så de passer til dit kvalifikationsniveau.

Hvordan det virker: Efter registrering skal du besvare et spørgeskema, som vil lade denne aktiehandel app bestemme dine mål og investeringsmetode. Fidelity appen giver dig ETF’ere og investeringsforeninger som du kan investere i.

Smarte funktioner:Personligt feed, konto gennemgang og styring, tilpassende alarmer, tilpasset skatteplan, mulighed for automatisk betaling af regninger, penge indbetaling til Roth eller traditional IRA. Ved at forbinde Fidelity med Echo, stemme styringsenheden fra Amazon, kan du straks få ethvert svar om aktieændringer.

Brugertip: Find feed indstillinger og juster dit feed afhængig af dine behov. Brug læringscentret og vælg det finansielle område som du har interesse i. Bliv ved med at lære og lytte til kvalificerede sessioner, som vil udvide din investeringsforståelse.

Forretningsmodel: 4,95$ for at oprette en bruger. Over 90 provisioner markeret som “gratis” ETF’ere, som ikke korrekt er gratis, da du skal betale omkostningsprocenten mellem 0,10% og 0,5% af den totale balance du investerede.

Læs også: Top-13 investerings app.

07 of 14

SigFig

SigFig er en aktiehandel app med en godt organiseret kapitalstyring og forenklet, let-at-følge portegølje. På grund af et moderat højere konto minimum sammenlignet med andre lavpris apps, egner dette program sig til mere erfarne investorer.

Hvordan det virker: SigFig is a specific platform as it utilizes third-party accounts of the users who must be previously registered on TD Ameritrade, Fidelity or Charles Schwab. It monitors and enhances the portfolio of the user, balances the investments and reduces the fees.

Smarte funktioner: App med mulighed for tilføjelser (Add-ons), tredjeparts kontosynkronisering, gratis rådgiver, advanceret portefølje udviklingsværktøj. SigFig geninvesterer automatisk dit udbytte; gratis automatisk ombalancering af dit indestående på alle dine konti.

Brugertip: Du kan ikke administrere dit kreditkort på SigFig. Det er ikke muligt at tilknytte forskellige finansielle konti udover dem der er registreret på dets partners platforme (TD Ameritrade, Fidelity or Charles Schwab).

Forretningsmodel: 2.000 kontominimum. Administrer dine første 10.000 $ gratis. Når grænsen på 10.000 $ er passeret er der et årligt administrationsgebyr på 0,25 %. Gebyret for diversificeret indkomstportefølje er på 0,50 %.

08 of 14

Stash

Nem app for nye uerfarne investorer, som søger den bedste måde at starte deres investeringskarriere. Hver bruger har mulighed for at eje en pension og en standard konto på samme tid på den samme platform. Stash er meget populær verden over på grund af det tilbyder en række fleksible investeringsmuligheder.

Hvordan det virker: På samme måde som SigFig er Stash ikke en direkte manager af de registrerede konti. Dette betyder at du kan linke direkte til din bankkonto; det primære formål med Stash som en aktiehandel app, er at lære dig, hvordan du bygger din ETF-portefølje.

Smarte funktioner: Stach træner; Smart-gem (Smart-save) (gemmer minimum fra dine daglige køb; REITs (fast ejendominvesteringsfond) funktionen investerer minimale mængder i fast ejendom, forener brugerne med fælles interesser og køber en delt ejendom.  

Brugertip: I stedet for at have mange forskellige apps, til at overvåge dine midler, kan du åbne en pensionskonto med Stash på samme tid som du benytter din hovedkonto.

Forretningsmodel: Gratis registrering med mindst 5 $ investeret. Et månedligt gebyr på 1 $ for konti under 5.000 $, 025% årligt gebyr for konti over 5.000 $. Stash pensionskonto (minimumskrav er 15 $),en ungdomskonto kan ligeledes oprettes til personer under 18 år ved samtykke fra en myndig person.

09 of 14

Stockpile

Dette er en ekstremt sjælden aktiehandel app med muligheden for at foretage små køb med gavekort. Hele virksomheden er baseret på små handler (fraktioneret aktier) og kræver ikke store investeringer. Stockpile er hovedsageligt for new investorer og børn.

Hvordan det virker: Stockpile tilbyder “fraktioneret aktier”, minimerede aktier (i stedet for at købe en hel aktie kan der i stedet for købes 0,10 af den) hvilket gør det muligt for brugerne at investere i husholdningsfirmaer. For at afslutte processen skal en bruger købe et gavekort som indløses for aktier.

Smarte funktioner: Gavepakker, ønskeliste, indløb til detailhandel, kreditkort finansiering, fysisk gavekort gyldighed. iOS og Android appene tilbyder de samme funktioner som Stockpiles hjemmeside. 

Brugertip: Denne aktiehandel app har udviklet et læringssystem. Få adgang til dets overkommelige uddannelseskurser og lær alt om investering. E-gaver koster mindre end fysiske kort. 

Forretningsmodel: 0% minimum investering. Skattepligtige og ungdoms konti, 0,99 $ handelsgebyr per handel, 2,99 $ gebyr for det første gavekort, 0,99 $ gebyr for hver ekstra aktie.

Schwab Mobile (Charles Schwab) er en af de førende aktiehandel apps skabt til investorer på alle niveauer. Appdesignet er meget enkelt, hvilket gør det let for førstegangsbrugere. Der er ligeledes en lang list af avancerede funktioner til den erfarne investorer, hvilket gør det passende for investorer på alle niveauer.

Hvordan det virker: Schwab har over 4.000 investeringsforeninger og 250 ETFer, begge er transaktions- og provisionsfrie. Appen har en enestående brancheindsigt og er yderst effektiv.

Smarte funktioner:  Avanceret brancheindsigt, tilgængelig på web- og mobilplatforme, tilpasset layout, nyheder og analyse, overvågningsliste, kurser i realtid, kompatible med Apple Pay.

Brugertip: Hold dig til de midler, som findes på Schwabs liste over gebyrfri transaktioner. I tilfælde af at du ønsker en som ikke kan findes på den nævnte liste bliver du nødt til at betale 76 $ for den.

Forretningsmodel: 0% servicegebyr / minimum 1000 $ konto. 4,95 $ handelskommission, 100 $ gave til førstegangsbrugere, 76 $ transaktionsgebyr for transaktioner som ikke findes på listen.

11 of 14

Acorns

Acorns er en brugervenlig investeringsapp tilknyttet brugernes bankkonto. Hver gang du benytter dit kredit/debit kort overføres der automatisk en mindre procentdel af dine daglige køb til din portefølje. Grundet enkeltheden og de basale funktioner, er det anbefalet til investorer med mindre erfaring.

Hvordan virker det: Med “round-up”-systemet overvåger Acorns din bankkonto og opbevarer mindre ændringer fra dit køb indtil du sparer 5 $ i din investeringsportefølje; derefter investeres der automatisk i en bestemt portefølje som du tidligere har haft valgt.

Smarte funktioner: Hurtige indbetalingsmuligheder, ingen minimumsinvesteringer, “Potentiale”-fane, som giver brugeren mulighed for at se vækstpotential, rund op multiplikator. 

Brugertip: Ved at anbefale appen modtager du 5 $ for hver registreret person. I begyndelsen er det ikke nødvendigt at du konstant kontrollere appen og overvåger hver brugt dollar. Forsæt med at benytte dit tilknyttet kreditkort og bliv overrasket over beløbet som Acorns har har indsamlet til dig.

Forretningsmodel: 1 $ per måned for brugere med en balance under 5.000 $. 0,25% om året for brugere med en balance på 5.000 $ eller derover. Dets bedre en portefølje, desto mindre påvirkes du af gebyrerne.

12 of 14

WealthFront

If du er en investor, som søger automatiseret investering og lave gebyrer er WealthFront helt sikkert et forsøg værd. Appen har et integreret værktøj, som udvikler den bedste strategi, som hjælper dig med at opnå et bestemt mål. Selvom du kan oprette en diversificeret portefølje understøtter WealthFront ikke fraktionerede aktier.

Hvordan virker det: Efter registrering indstil dine mål og risikovurdering, Wealthfront klassificerer dine penge som du har investeret i EFT’er (børshandlede fonde) og fungerer som din finansielle ekspert rådgiver.

Smarte funktioner: Porteføljeanmeldelse, skattemæssig lokation, indeksfonde, automatisk ombalancering,  smart beta, risikoparitet. Stibesparingssystem hjælper dig med at sætte målene og spare effektivt for at nå dem.

Brugertips: Såfremt du har behov for råd og svar på spørgsmål som du ikke kan finde i WealthFonts FAQ, kan du besøge virksomhedens officielle blog, hvor du kan finde mange interessante, uddannelsesmæssige opslag og tips.

Forretningsmodel: Gratis registrering / minimum 500 $ konto. Udbetalingsgrænsen er minimum 250 $, Årligt gebyr for konti med en balance over 5.000 $ er 0,25%. Portefølje kreditlinje for konti med en balance på eller over 100.000 $.

13 of 14

5Paisa

Ekstremt populær indisk app for brugere på alle niveauer. Perfekt for førstegangsbrugere, da første år er gebyrfrit. 5Paisa er en billig aktiehandel app med robo-rådgivning og online aktiemarked inkluderende de fleste funktioner som de førende finansielle app tilbyder.

Hvordan virker det: Standard aktiehandel app, hvor du skal sende en ansøgning og vente et par timer på at blive godkendt. Efterfølgende, er du klar til at investere i aktier af dine præferencer og benytte integrerede værktøjer fra 5Paisa til at overvåge dine midler.

Smarte funktioner: Demat-konto, øjeblikkelig overførsel af dine midler,hurtig ordre autoinvestor, realtid aktiekurser, synkroniseret overvågningsliste, fantastiske diagrammer. 

Brugertip: Foretag ikke forhastede investeringer i små og mellemstore virksomheder selvom tilbuddet virker meget attraktivt. Gør dit forarbejde og såfremt virksomheden virker stabil kan du investere. Hvis ikke er det bedre at forhindre en fiasko end at afværge konsekvenser.

Forretningsmodel: Første år er gratis / gratis gensidig fondskonto. Årligt 400 $ (5,80 $) medlemskab / 18% GST for individuelle brugere. Årligt 1.000 $ (15 $) medlemskab / 18% GST for ikke-individuelle brugere. 10 $ (0,15 $) pr. handel.

14 of 14

Trading 212

En anden anerkendt global app med enorme handelsmuligheder for aktive investorer, Trading 212 kan benyttes på alle de store markeder. Systemet lægger vægt på uddannelsesprogrammer og udover den mobileplatform kan du også tilgå platformen fra web.

Hvordan virker det: Som ny bruger kan du benytte dig af en demokonto, som vil hjælpe dig godt i gang og blive fortrolig med platformen. Trading212 benytter en adskilt tier-1 bankkonto til alle brugernes penge.

Smarte funktioner: Brugervenlig app, indholdsrigt uddannelsesprogram, automatiseret handel, web- og mobilplatform, handelssignaler, markedsanalyse, diagram overvågning, eksekvering med et enkelt klik.

Brugertip: Efter at have vundet en eller flere gange, skal du ikke begynde hurtigt at øge størrelsen på din handel. Normalt har brugere denne reaktion og investerer hele deres afkast med troen på, at de forsat vil skabe afkast og til sidst mister de mere end de har tjent. Afbalancert investeren er nøglen til success.

Forretningsmodel: Minimumsindbetaling på 150 $ (100€, 100£). 1:200 maksimum gearing, månedlig belønning på 10 provisionsfrie handler. Efter de 10 handler er varierer hver provision fra 1,95 ($, €, £) + 0.05% to 1.95 + 0.08%.

About author

Viktor Korol
Viktor Korol

Førende softwareanalytiker inden for fintech, crypto, investering og spil. Han er en aktiv investor og kryptovaluta ekspert.

Viktor Korol gained a passion for IT as early as school, when he began creating multimedia websites, and managing online gaming projects later. Viktor has been publishing articles and help guides for beginner administrators. For 3 years he also worked as a telecom operator and thus gained expertise in network technologies and maintenance. His graduation degree is in Software and Automated Technologies. In 2019, Viktor was appointed a software analyst at ThinkMobiles.