ThinkMobiles is one of most trusted companies conducting IT & software reviews since 2011. Our mission is to provide best reviews, analysis, user feedback and vendor profiles. Learn more about review process.

De 25 beste utvidede virkelighetsspillene for Android og iOS

Kristina Kurhanska

Kristina Kurhanska er senior IT-analytiker for objektive anmeldelser av programvare, SaaS, webutvikling og IT-markedsføringsselskaper.

Disclosure:

We may receive compensation when you click on links. Neither our writers nor our editors get paid to publish content and are fully committed to editorial standards .

Utvidet virkelighetsspill er blitt en favoritt i spillindustrien. I dag er dette ikke bare det fantastiske konseptet. AR-spill lar deg bekjempe romvesener, fange fantastiske skapninger, forsvare riker i den virkelige verden. Og alt dette er mulig uten super dyre hodetelefoner – bare en AR-aktivert smarttelefon eller konsoll er nødvendig.

Utvidet opplevelse virkelighetsspill

Geoplasserings spill / AR opplevelse spill er den mest spennende sjangeren i verden av utvidede virkelighetsspill. De bruker virkelige kart og steder som spillmiljøet forsterker dem med unike plotter, fantastiske skapninger og fantastiske oppdrag.

Ved hjelp av den GPS-aktiverte smarttelefonen beveger spilleren seg rundt i nabolaget og fullfører forskjellige oppgaver. Dette er en flott mulighet til å fordype seg i den oppfunnede verden i virkeligheten.

1. Neyon Clash

Pris: Gratis. Nedlastinger: 1,000+.
Krever: Android 5.0, iOS 9.0 eller nyere.
Størrelse: 85 Mb Android, 121 Mb iOS.

Virtuell Paintball, utendørs lasertag, eller bare et mobilspill spilt av ekte fysisk bevegelse og teamarbeid? Vel, Neyon Clash  av Reaktor Berlin (et team av utviklere fokusert på mobilspill) er i hovedsak alle disse. Det er et nytt og svært lovende AR multiplayer spill, som fremmer både fysisk og sosial aktivitet. Spillerkarakteren i spillet er knyttet til virkelige bevegelser, synlig for alle deltakere, og målet er å tagge motstandere og erobre området.

Når du starter spillet, kan du bestemme deg for å enten lage et kart først eller bare spille med en gang med vennene dine. Spillmoduser inkluderer Last Man Standing (klassisk), Dominans (samle poeng for å erobre strategiske områder), King of Items (få det kraftige King-elementet) og Capture the Flag. Neyon Clash er tilgjengelig på 6 språk (engelsk, tysk, fransk, russisk, polsk og hindi), og det krever Android 5.0 /eller nyere, iOS 9.0/eller nyere. Spillet er fortsatt på et veldig tidlig stadium og vil bli utgitt i endelig versjon i 2021.

2. Jurassic World Alive

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10M.
Krever: Android 5.1, iOS 10.0 eller nyere.
Størrelse: 480 Mb Android, 1.3 Gb iOS.

Er der noe mer vanedannende enn Pockemon Go? Vel, for fans av forhistoriske ville skapninger som løper rundt moderne byer, så kan det være det eksisterer. Utforsk stedene rundt deg på et kart og snuble over ullaktige mammuter, velociraptorere, pteranodoner. Samle nok elementer, og du vil være i stand til å lage din egen raptor og dele den med andre spillere. Hvis du er i en konkurransestemning, bekjemp andre skapninger i direkte PvP kamper.

Spillmekanikk er godt utformet, og faktorer som hastighet, treff, samle forsyningsfall legger virkelig til spillerspenningen. Men vær også klar til å møte dinosaurer som er mye mer potent og farlig enn din. Spillet er gratis, men tilbyr kjøp i appen og VIP-medlemskap. Husk også at konstant GPS-bruk påvirker telefonens batterilevetid.

3. Pokemon GO

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100M.
Krever: Android 5.0, iOS 10.0 eller nyere.
Størrelse: 200 Mb Android, 312 Mb iOS.

Dette legendariske prosjektet av Niantic som har gjort utvidet virkelighetsspill til en virkelig ting veldig populær blant millioner av brukere, står fremdeles sterkt. Nostalgien til spillerne gjorde Pokemon GO til å holde flere Guinness-plater og få en utrolig inntjening. Rollen dette AR-spillet har hatt når det gjelder å gjøre utvidet virkelighetsspill-teknologi kjent for millioner av mennesker er vanskelig å overdrive.

Pokémon GO er en opplevelsetype mobilspill, som plasserer slagmarken på de virkelige omgivelsene og legger virtuelle animerte objekter inn i brukerens miljø. Millioner eller kanskje til og med milliarder av Pokemons har blitt fanget i årene siden 2016. Mange nye ting har siden blitt lagt til, for eksempel Battle League, Pokedex turneringer, Raid kamper, sosiale nettverk. Og moroa fortsetter fremdeles.

4. Ingress Prime

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10M.
Krever: Android 5.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 155 Mb Android, 206 Mb iOS.

Bli med i en krig for å kontrollere et mystisk nyoppdaget stoff rundt mange steder over hele verden, kalt Exotic Matter, eller bare XM. Er det en trussel eller et nytt håp om å låse opp menneskehetens fulle potensial? Det er et samarbeids AR-spill med to fraksjoner som konkurrerer om å utforske og avdekke sannheten. Offentlige installasjoner, monumenter og firkanter – skann steder med appskanneren for å finne ressurser.

Du vil konkurrere mot det andre teamet i å fange mer virtuelt territorium, koble nettsteder og portaler sammen og deretter forsvare de. Samlet sett er det fin lag-erfaring å dra på utforskende oppdrag, slå i hjel tid og muligens finne nye venner også. Det er fortsatt aktivt utviklet og forbedret siden lanseringen i 2012. Selv om mange spillere fortsatt klager over feil, grafikk og mangel på strenge regler.

get neyon clash

5. Egg, Inc.

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10M.
Krever: Android 4.4, iOS 9.0 eller nyere.
Størrelse: 40 Mb Android, 90 Mb iOS.

En liten kylling gård inne i stuen som et klikk-igjennom-simulatorspill, som vil trekke spillere til sine skjermer etter hvert klekket egg. Ja, flere kyllinger, gir flere egg, flere lukehus, gir mer salg. Snart vil det ikke være noe ledig sted igjen på rommet ditt. Skarp 3D-grafikk og morsomme kyllinger vil være en fin og sikker familietid med barn.

Oppgrader, la gården vokse, gå på oppdrag, utforsk byggematerialer, fremgang er normalt gratis eller gå raskere frem med betalende elementer. Bakgrunnsmusikken gjør det enda mer fengslende. Annonser og kjøp er ikke så påtrengende. Valutaen i spillet er forresten gylne egg. Egg Inc. er et vanedannende spill for tålmodige spillere.

6. Angry Birds AR: Isle of Pigs

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10K.
Krever: Android 7.1, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 100 Mb Android, 150 Mb iOS.

Hva med å spille din favoritt; Angry Birds på ekte fysiske overflater og få folk til å lure på hva som skjer? Hva med å poppe små grønne griser i stedet for fugler? Dette er et fint og morsomt mobil utvidet virkelighetsspill med 70 nivåer, som legger en handling over virkelige miljøer, sett gjennom en smarttelefon skjerm. Gå gjennom nivåer med forskjellige grisehus, plasser dem i merkelige omgivelser og deretter angrip den med en sprettert!

Gå gjennom forskjellige vinkler, juster spill-skjermstørrelsen, trykk for å ta bilder. Det er et hyggelig, morsomt og enkelt spill som passer for alle aldre. Det kan også være et utgangspunkt for de som skal lære å samhandle med 3D-elementer. Appen krever en telefon med AR-funksjoner, nemlig kamera, gyroskop og internett-tilkobling.

7. WallaMe

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100K.
Krever: Android 4.1, iOS 9.0 eller nyere.
Størrelse: 21 Mb Android, 50 Mb iOS.

Dette virkelighetsspillet kombinerer geoplassering AR-teknologi med morsomme sosiale aktiviteter. Venner og kolleger kan legge skjulte meldinger til hverandre på en ertende og morsom måte. Appbrukere tar et bilde av et ekte fysisk sted (gater, vegger osv.) og legger deretter til tekster, bilder eller håndtegnede skisser over den. Etterpå kan de dele den med venner eller hvem som helst, slik at venner kan komme forbi og oppdage disse skjulte meldingene.

Det som også er flott er at det ikke er noen annonser eller kjøp i appen. Den er helt gratis å nyte! Meldinger kan være private eller offentlige. På den annen side kan bare brukere av AR-appen se meldingene. WallaMe leveres med AR / geoplassering, klistremerker, tegneverktøy, sosial deling, kommentering og kamera. Alt i alt, et fint og morsomt eventyrspill til å prøve ut.

P.S. Den siste oppdateringen ble introdusert i juli 2019, og vi håper den ikke vil bli forlatt av utviklerene.

AR skyting spill

Skyttere anses å være den mest populære sjangeren i spillverdenen. Fans av Counter Strike og Call of Duty er nå i stand til å møte sine fiender i den virkelige verden, og ikke bare på dataskjermen. Plasser fienden i det virkelige miljøet, AR første person skyting spill gjør at du kan forsvare nabolaget ditt og føle de fantastiske følelsene.

8. The Walking Dead: Our World

Pris: Gratis. Nedlastinger: 5M.
Krever: Android 5.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 150 Mb Android, 260 Mb iOS.

En første-person zombie skyting AR spill med spektakulære kamper utstilt i fysiske omgivelser. Faktisk er det ikke nødvendig med bevegelse, appen bringer shootout rett der du skal spille. Vær forsiktig med andre mennesker ute som de ikke ser hva du ser skjer på skjermen. Pek et kamera til tilfeldige steder og når zombier vises skyt dem i hodet.

Slå deg sammen med venner hvis du vil ha en flerspiller action skyting. Få så mange poeng som mulig for å vinne, en snikskytter rifle vil forresten hjelpe mye. Ta bilder med de kjente figurene i The Walking Dead og del det på sosiale medier. Aldersgrense er satt til 17 + ettersom det kan være elementer av skrekk og realistisk vold.

9. Reality Clash: AR Combat Game

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10K.
Krever: Android 8.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 66 Mb Android, 600 Mb iOS.

Lignende prinsipp med å utforske miljøet, oppdage fienden og skyting i en stand-off, Reality Clash er et førsteklasses eksempel på utvidet virkelighets skyter spill. Det er gratis å spille spillet ved hjelp av geo-plassering, hvor spillere med smarttelefoner deltar i direkte kamper, gjør virkelige plasseringer om til virtuelle nettsteder, navigerer et 3D-kart over en by og driver ressurser på spesielle steder.

For å spille spillet vil følgende være nødvendig: geo-plassering, nettverkstilkobling, GPS, ARKit-støtte for iPhone 6 og høyere. Fans av unike våpen i spillet, avatarer, kampdynamikk, sanntidskamper, samt AR-spill generelt, vil definitivt elske dette. Med ekte penger kan man kjøpe tegninger og sølv.

10. Father.io

Pris: Gratis. Nedlastinger: 1M.
Krever: Android 4.4, iOS 10.3.3 eller nyere.
Størrelse: 100 Mb Android, 230 Mb iOS.

Et flerspiller spill med laser tag kamper brakt til deg via AR mobil spill. Denne første-person skyteren krever skjønt en spesiell AR-enhet kalt Inceptor av samme leverandør som er rettet mot gameplay ekstrautstyr, ettersom ikke alle telefoner har AR evne. Med det montert, kan spillere finne andre spillere med GPS-posisjon, treffe fiender opp til 50 meter, og gjøre hodeskudd på opptil 15 meter avstand.

4 forskjellige våpentyper (rifle, snikskytterrifle, maskinpistol og håndvåpen) er tilgjengelige å velge mellom, hver med egen skytebane, nøyaktighet og skadepotensial. Du kan spille spillet innendørs eller utendørs, opptil 16 vs 16 lag, eller individuelt. Dessverre ble den siste oppdateringen gjort i 2018, så fremtiden for dette prosjektet er uklart.

get neyon clash

11. Zombie Gunship Revenant AR

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100K.
Krever: Android 5.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 55 Mb Android, 63 Mb iOS.

Et annet fascinerende AR zombie skytespill med deg bak rattet i et militært helikopter med masse ammunisjon på jakt etter zombier som blir luftbårne. Fly et helikopter med kroppsbevegelsene dine, bytt til infrarød kameramodus for nattsyn, bevæpne deg med våpen, missiler, raketter og snikskytterpods.

Merk: For Zombie Gunship krever man en enhet ved hjelp av ARCore. Og så begynner handlingen – du kan forvente svært intense kamper, realistisk kraftig skyting og flott grafikk. Enkel Interface, utstyr våpen for å kunne skyte, selv om mange brukere klager over kontrollene og kameraets AR-modus.

12. Knightfall AR

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100K.
Krever: Android 7.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 31 Mb Android, 850 Mb iOS.

Verden av tempelriddere og kamper representert som et utvidet virkeligsspill-opplevelse, som kombinerer strategi, eventyr og kampspill. Den hellige gral er virtuelt forsvart av Mamluk krigere som vokter slottsmurene og du må overliste eller bekjempe dem med piler og ildkuler. Alle rollefigurene er plassert i brukermiljø og scenen vises på skjermen.

På en annen side har den en demo følelse til seg, veldig forenklet og med bare noen få kontroller. Og det er ingen flerspillermodus, bare en enkel modus. Men det er også fotomodus, slik at man kan plassere og / eller skalere tegn, legge til animasjoner, ta bilder og deretter dele det med venner på sosiale medier.

13. RealTag

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100K.
Krever: Android 6.0.
Størrelse: 118 Mb Android.

Et annet laser tag spill er mulig via en smarttelefon, kamera og internett. Sikt og skyt andre spillere som er fanget i kameraområdet.  Det er forenklet, det er ikke noe valg av våpen og brukere må bruke samme Wi-Fi for å spille. Det er bare en versjon for Android-enheter så langt. Den er også utviklet av en privat enkelt koder, men den har et fint potensial.

Sport AR spill / Oppdrag

Å være en sport tilhenger i det virkelige liv vil du definitivt like muligheten til å gå for det i et utvidet virkelighetsspill. Med sport AR-spill Android / iOS vil du kunne spille basketball, racing eller legge til litt mer adrenalin i joggeturen. Enda mer imponerende er oppdrag i det virkelige liv. Du søker gjennom nabolaget ditt, reiser over hele landet, finner skatter som møter nye mennesker og blir bedre kjent med verden.

14. Zombies, Run!

Pris: Gratis. Nedlastinger: 1M.
Krever: Android, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 200-300 Mb Android, 511 Mb iOS.

Her kommer det utvidede virkelighetsspillet, som vil gjøre morgen joggeturen din til et fascinerende eventyr! Hovedpersonen din med navnet “Spiller 5” overlever zombieangrepet på byen. Du vil lytte til musikk og forskjellige lydkommentarer i hodetelefonene.

Hovedmålet er å fullføre ulike oppdrag gjennom å gå eller løpe. Du samler elementer og løper fra zombier som jager deg. Det er flere sesonger av spillet utgitt nå, slik at du aldri mister motivasjonen til å trene om morgenen!

15. AR Sports Basketball

Pris: Gratis. Nedlastinger: n/a.
Krever: iOS 11.00 eller nyere. Størrelse: 70 Mb.

IOS virkelighetsspillet AR Sports Basketball av det belgiske triangel fabrikk teknologiselskapet lar deg skyte hoops akkurat som en basketballspiller, hvor som helst eller når som helst. Det er et enkelt spill med grunnleggende AR nivå, det kommer med forskjellige spillmoduser (skrivebord, normal, multispiller) og også forskjellige hoop størrelser. Faktisk er spillet så enkelt at brukerne ber om flere funksjoner allerede.

Dette basketball-AR-spillet fungerer på iOS 11.0 eller nyere enheter (kompatibelt med ARKit), det vil vil si iPhone, iPad og iPod touch. Pek med telefonen, finn området for å plassere bøylen, den vil vises på skjermen, sikt og skyt ballen individuelt eller bytt mellom spiller 1 og 2. I skrivebords modus kan du gjøre det samme, men med nedgradert størrelse med f.eks. bøyle plassert på et bord.

16. AR Basketball Game

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10K.
Krever: Android 4.1, iOS 8.0 eller nyere.
Størrelse: 13 Mb Android, 52 Mb iOS.

Heldigvis er det Android-versjoner av et lignende ballspill også. Plasser en telefon hvor du vil, se bøylen på skjermen og sveip for å kaste endeløse baller for å score poeng. Det er et bra lite AR-spill for å slå av tankene i noen minutter, selv om det fortsatt kan være ganske vanedannende. Ingen bilder, ingen QR-koder, ingen markører nødvendig – bare start appen og gjennom virtuelle baller. Sveip til høyre for å velge vanskelighetsgrad, det er opptil 50 av disse.

17. Geocaching

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10M.
Krever: Android 4.4, iOS 12.0 eller nyere.
Størrelse: 34 Mb Android, 122 Mb iOS.

Her kommer et skattejakt spill i AR-modus. Den har sine tilhengere i nesten alle land i verden og oppfordrer deg til å utforske de skjulte stedene på planeten. Hvordan fungerer det? Gjennom en AR-app får du instruksjoner om hvor du skal lete etter en geocache. Det kan være i neste bygning eller på toppen av fjellet. Du finner det, logger bildet og skjuler et annet element for neste spiller.

Spillfunksjoner: nylig aktivitet, hint for geocacher, et kart, et kompass, direkte visning av en nærliggende geocacher ettersom han beveger seg, meldinger mellom spillere, navigasjons- og avstandsinnstillinger, osv. Man kan velge kartalternativer i henhold til preferanse: ved sreet, via satellitt eller hybrid.

I Premium-versjonen kan skatter bli funnet med et offline kart. Sikkert, en slik intrikat mobilapp kan ikke fungere jevnt og uten feil her og der, men utviklerne fra Seattle gjør rettinger hele tiden, den nåværende versjonen er allerede 8.30.1.

get neyon clash

AR-brett og pedagogiske spill, nettverksapper

Denne typen spill passer både for en eller flere spillere. Bordet eller gulvet er slagmarken, og smarttelefonen din er selve spillet. Korte utvidet virkelighetsspill for Android og iOS tillater oss å nyte hvert gratis minutt.

18. Augmented Class

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10K.
Krever: Android 5.0. Størrelse: 132 Mb.

Det er en pedagogisk app i betafasen så langt, men likevel ganske fascinerende og interaktiv. Den lar deg lage eget AR-innhold og prosjekter gjennom et vanlig grensesnitt, dette kan være til nytte for lærere, studenter og barn. Last opp modeller av elementer, dyr, biler, osv. og plasser dem i dine omgivelser for å se og utforske. For full funksjonstilgang må du registrere deg som betabruker.

19. Devar

Pris: Gratis. Nedlastinger: 1M.
Krever: Android 5.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 94 Mb Android, 183 Mb iOS.

Devar er en familievennlig “underholdende læring” AR plattform med en rekke variert innhold for barn: bøker, leksjoner, tegn, rommodeller og mer. Hvilken bedre måte å motivere og interessere barn til å lære og oppdage nye ting? For eksempel, for å se hvordan dinosaurer så ut, pek et telefonkamera på en flat overflate, plasser et sted, se et dyr der på skjermen, flytt det rundt. Sveip deretter til venstre og høyre for flere dyr og fysiske gjenstander.

På denne måten, via AR-kameramodus kan barna tegne, møte drager, roboter, historiske figurer, ta bilder med dem, spille minispill, fargebøker og gyte en AR-representasjon av det, lære om solsystemet, menneskelig anatomi, osv. Augmented Reality-bøker med utgivere fra mange land fortjener å bli nevnt. Internett-tilkobling er nødvendig.

20. Sling Shot AR

Pris: Gratis. Nedlastinger: 1K.
Krever: Android 4.1. Størrelse: 64 Mb.

Et sprettert skytespill i utvidet virkelighet med en vri – skyt en frukt på din venns eller kjærestens hode med en stein. Gå videre og lås opp nye frukter og animerte ansiktsmasker og filter, del alle de morsomme opplevelsene på sosiale medier som bilder. Dynamiske lydeffekter, og forresten, ingen Internett-tilkobling er nødvendig for å spille.

21. MyARGalaxy – Solar System

Pris: Gratis. Nedlastinger: 10K.
Krever: Android 4.3, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 100 Mb Android, 502 Mb iOS.

Lær om kosmiske objekter, planeter og solsystemet på interaktive kort. Solen, jorden, Merkur, Venus, Mars, Jupiter, og mer på håndflaten og i detalj. Last ned og skriv ut spesielle kort, installer appen, pek et kamera på et kort og vis planeter i AR-modus. Et samlingssett er også tilgjengelig for kjøp.

best augmented reality games

Sjekk også ut andre prosjekter av LunarEx Games (Atlanta, USA) som AR akvarium, dinosaurer, Leia 3D, underholdende mobilapper og spill.

22. AR Solar System

Pris: Gratis. Nedlastinger: 50K.
Krever: Android 4.4. Størrelse: 122 Mb.

Hvis du ønsker en alternativ solsystem AR-opplevelse, og spesielt for Android-enheter, her er appen av den amerikanske private utvikleren, opprettet med Vuforia  AR utviklingsplattform og Unity-motor. Alt man trenger å gjøre er å skrive ut målarket med merker, peke et smarttelefonkamera på det og se planetene og banene. Naviger gjennom scener med røde og blå knapper.

23. Monster Park AR

Pris: Gratis. Nedlastinger: 500K.
Krever: Android 7.0, iOS 11.0 eller nyere.
Størrelse: 34 Mb Android, 251 Mb iOS.

Dinosaurer og forhistoriske dyr synes å være et beundringsverdig tema både av apputviklere og forbrukere. Ikke overraskende, når du plasserer et reptilmonster på kjøkkenet, skapes den en malplassert og uhyggelig følelse. Så tar du bilder av det og sender til venner og familie for å få dem forbauset over hva som skjer.

Videre kan vi lytte til disse skapningene knurre og se dem bevege seg rundt oss, samt endre hudfarge eller mønster. Du kan også skalere dem opp eller ned. Merk at bare T-Rex er tilgjengelig i den grunnleggende gratisversjonen, andre dyr må kjøpes. Triceratops eller scolopendra – hva er mest spennende for deg?

24. Metaverse

Pris: Gratis. Nedlastinger: 100K.
Krever: Android 4.4, iOS 9.3 eller nyere.
Størrelse: 30 Mb Android, 80 Mb iOS.

Å lage egne interaktive objekter, figurer eller visuelle effekter kan være både underholdende og lærerikt på sin egen måte. Det er det Metaverse-prosjekter gjør: kompilere AR-opplevelser i Metaverse Studio-skrivebordsappen, og deretter vise den i Metaverse-mobilappen, eller vis den til typer, venner, studenter og medarbeidere

Man kan introdusere AR-objekter i klasserom for barn, i markedsføring for gamification og kundeengasjement (f.eks. virtuelle klokker for å prøve ut på en hånd gjennom en telefon), eller bare for gøy med venner – skattejakter med QR-koder og AR-markører, liv opp bildene, osv.). Bruk et stort bibliotek av elementer, og besøk Metaverse YouTube-kanal for opplæring.

25. AR Cat

Pris: Gratis. Nedlastinger: 500K.
Krever: Android 4.1. Størrelse: 30 Mb.

Kan det være en mer behagelig og beroligende måte å fullføre dette materialet eller noen annen oppgave, enn å klappe en pus? Jeg sier nei. Plasser en virtuell liten hårete venn på en hvilken som helst overflate og lek med den, mat eller tren den til å gjøre ting. Det er forskjellige katter hver med sin egen karakter og preferanser den kan lære om. Du kan også samle 21 kjente katter.

Gratis AR games

Konklusjon

Så dette var vår massive oversikt over de utvidede virkelighetsspillene som er på markedet akkurat nå og de som kommer til å treffe appbutikkene i nærmeste fremtid. Vi håper noen av dem virkelig treffer deg. Er det noe som mangler? Hvis du har din egen favoritt eller kommende AR-spill, utvidet virkelighet apps, osv., fortell oss gjerne om de i kommentar seksjonen. Eller kanskje du liker retro konsollspill, som Mario Kart eller Animal Crossing, bevart som ROM på Gamulator.

get neyon clash

About author

Kristina Kurhanska
Kristina Kurhanska

Kristina Kurhanska er senior IT-analytiker for objektive anmeldelser av programvare, SaaS, webutvikling og IT-markedsføringsselskaper.

Kristina Kurhanska is a senior IT analyst at ThinkMobiles. For over 5 years she has written reviews about software, SaaS, web & mobile development companies, digital marketing agencies, etc. Kristina is sharp on the latest software technologies and trends on the global market.