ThinkMobiles is one of most trusted companies conducting IT & software reviews since 2011. Our mission is to provide best reviews, analysis, user feedback and vendor profiles. Learn more about review process.

Beste aksjetradingsapper

Viktor Korol

Ledende programvareanalytiker innen fintech, krypto, handel og spilling. Han er en aktiv trader, og kryptovaluta investor.

Disclosure:

We may receive compensation when you click on links. Neither our writers nor our editors get paid to publish content and are fully committed to editorial standards .

Etter utvidelsen av nettbaserte bedrifter, får folk en mulighet til å prøve seg i omtrent alt de er interessert i. I tilfelle du alltid har ønsket å være en aksjetrader, men å starte denne typen virksomhet har vært for dyrt, krevde og behøvde mye innsats, så er nå det riktige tidspunktet til å begynne å tjene med gode og enkle aksjetradingsapper som du vil lære om i denne artikkelen.

Beste aksjetradingsapper

Advarsel: CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. Mellom 74-89% av detaljistinvestorene taper penger når de handler med CFD-er. Noen parametere som margin kan også være ustabile i henhold til markedstrender. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

01 of 14

Plus500

Plus500 er en anerkjent av sin omfattende trading skjerm med detaljert informasjon om tidligere og nåværende posisjoner av aksjen. Appen er veldig rik visuelt og inkluderer ekspansive diagrammer. Gebyrene og provisjonene er rimelige og variable, så investorer på alle ferdighetsnivåer bør prøve det ut.

plus500 stock trading mobile app

Slik fungerer det: Plus500 er en proprietær plattform med sterkt fokus på teknisk analyse og aksjetrading. Appen lar brukerne multitaske i programmet; trade i flere markeder og spore sanntidssitater.

Kule funksjoner: Demo-konto, Risikostyring, en rekke tradingressurser, e-postvarsler, mobilvarsler, garantert stopp-tap, tilgjengelig for alle mobile OS.

Brukertips: Integrer alle dine trader i flere finansmarkeder ved å bruke samme skjerm i Plus500-appen.

Forretningsmodell: €100 minimum innskudd for standard finansieringsmetoder / €500 minimum innskudd for bank. €100 i inaktivitetsgebyr.

Advarsel. 76,4% av CFD-kontoer i detaljhandel taper penger når de handler med Plus500.

02 of 14

eToro

Med millioner av installasjoner og ledende posisjoner i finans-kategorien i begge appbutikker (Google Play / App Store), er eToro en nettbasert tradingsplattform som passer i hånden og er alltid med deg. Med over 2000 finansielle verktøy gir eToro-mobilappen tilgang til de samme funksjonene som nettportalen.

eToro trading app

Slik fungerer det: åpne en konto og trade aksjer, CFDer, kryptoeiendeler, indekser, ETFer, osv. Hjulpet av sanntidsdata, analytiske verktøy og stopp-tap på konto, bygger tradere opp porteføljen sin. For å vite mer, kan du også finne eToro blant de beste CFD-plattformene.

Kule funksjoner: virtuell (demo) konto med $100K for nybegynnere til å øve, innsikt fra eksperter og fellesskapet, 1-klikk trading, frakoblet trading for utvalgte bestillinger.

Brukertips: Når du ikke er sikker på hvor du skal begynne, bruk CopyTrader-funksjonen, som replikerer bud og investeringer til en spesifisert trader. Ikke hopp over å angi et stopp-tap, et minimumsbeløp på kontoen, for ikke å tape penger.

Forretningsmodell: gratis å installere, minimum første innskudd $200, uttaksgebyr, inaktivitetsgebyr.

03 of 14

Robinhood

Gratis, grunnleggende, enkel å bruke og av de beste aksjetradingsappene. Bortsett fra standardplanene, tilbyr appen premium medlemskap for gylne funksjoner. Fraværet av provisjoner gjør det svært egnet for nye investorer.

Slik fungerer det: Etter å ha registrert deg og gjort et innskudd, kan du søke etter et bestemt firma i appsøkefeltet og, på samme måte som alle tradingsplattformene, overvåke strømmen av selskapets inntekter og investere tilsvarende.

Kule funksjoner: Ingen minimumsinvestering, ingen vedlikeholdsgebyr, ingen provisjoner. Planlagte innskudd, selskapets overvåkningsliste, dagtrading sporing, avansert ordrestøtte. Nylig laget funksjon Robinhood Instant lar deg få tilgang til innskudd (under $1000) umiddelbart i stedet for vanligvis venter på tre virkedager.

Brukertips: Sett inn pengene dine umiddelbart slik at du kan få en god del når det vises. Ha tålmodighet. Hvis du ser et økende potensial for aksjen din, ikke hast med å selge den og tape penger før du vinner.

Avansert:

  • Robinhood Gold (Stort antall øyeblikkelig innskudd, etter-arbeidsdag trading, kreditt linje)
  • Kryptovaluta Trading (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, osv)

Forretningsmodell: Gratis app, ingen provisjoner. Selv om det kan virke for godt til å være sant, Robinhood tilbyr faktisk en mulighet til å tjene uten å ta noen provisjoner fra deg, og det er den viktigste komponenten i appens offisielle reklamekampanjer.

Toronto-Dominion Banks app er ideell for avanserte tradere og inkluderende forenklede funksjoner for nybegynnere og opplæring for investorer. Programvaren muliggjør enkle eksterne pengetransaksjoner og kan brukes på fire forskjellige plattformer.

Slik fungerer det: Last ned TD Ameritrade Mobile-appen fra butikken og registrer en konto (i tilfelle du ikke har registrert deg på tdameritrade.com). Med $0 konto minimum, begynne å investere og overvåke aksjemarkedet ved å forbli logget inn på søknaden din.

Velg det opprinnelige investeringsbeløpet og begynn å tjene penger ved å handle. Avansert:

  • Pensjonskonto (tradisjonell, Roth eller Rollover IRA)
  • Utdanningskontoer (Tax-free Coverdell, UGMA/UTMA kontoer, 529 Planer)
  • Spesialkontoer (Avanserte funksjoner)
  • Administrerte porteføljer
  • Margin trading

Kule funksjoner: Overføre midlene mellom TD Ameritrade og eksterne kontoer, $0 konto minimum, skattepliktig megling konto, grundig kontoovervåking, prisvarsler, diagrammer med indikatorer, tilpasning av skjermer og lister, nyheter og forskning, systemtest, tjene kalendere.

Brukertips: Du kan spore sanntidsanførselstegnene på Apple Watch, uten å bruke smarttelefonen. TD Ameritrade har fire forskjellige plattformer; Web Plattform, Trade Arkitekt, Thinkorswim, og TD Ameritrade Mobile App. Selv om du kan bruke dem alle, må du vite forskjellen.

Forretningsmodell: $0 minimum aksjer.

05 of 14

E*Trade

Aksje trade app egnet for dyktige tradere med store investeringer og lønnsomhet. Appen er tilgjengelig på alle mobile OS-systemer og en nettbasert plattform. Den tilbyr kraftig overvåking og analysering av verktøy.

Slik fungerer det: Investorer kan kjøpe og selge aksjer, muligheter, fremtid, verdipapirfond, forex og trade på nettet uten å samhandle med megleren direkte. For å begynne å trade, må du investere minimum $500 som et innskudd.

Kule funksjoner: Margin analyse verktøy, margin kalkulator verktøy, begge oppdatert ofte. Avansert kundetjeneste, 24×5 trading på de fleste aktive ETFer. Nyheter og sitater i sanntid, strekkodeskanner, sammenlignings- og ytelsesdiagrammer, tilpasning av overvåkingslister, talegjenkjenningssystem.

Brukertips: Klikk på Fullfør visning-siden for å se alle ressursene dine og E*Trade-kontoen din på én skjerm. Det vil også vise deg oversikten over investeringene. Analyser dataene så godt du trenger, og trekk ut all relevant informasjon.

Forretningsmodell: $500 minimum investering. For å kjøpe aksjene, må du betale $6,95. Om du trader over 30 per kvartal så vil prisen synke til $4. Andre planer er meglerkontoer, pensjonskontoer, administrerte porteføljer, småbedrifter pensjonskontoer. Appen er kjent som den med de høyeste avgiftene i forhold til sine rivaler.

06 of 14

Fidelity

Lav-kommisjon aksjetrade app. Brukere kan tilpasse de fleste aspekter av programvaren, inkludert utseendet og funksjonaliteten. Ved registrering kan du tilpasse funksjonene dine avhengig av ferdighetsnivået ditt.

Slik fungerer det: Ved registrering må du fylle ut et spørreskjema som lar denne aksjetradingsappen bestemme dine mål og investeringsmetodikk. Fidelity-appen gir deg ETF-er og verdipapirfond du kan bruke til investeringene dine.

Kule funksjoner: Personlig feed, kontogjennomgang og administrasjon, tilpassbare varsler, justert skatteplan, mulighet til å betale regninger automatisk, sette inn penger til Roth eller traditionell IRA. Ved å koble Fidelity til Echo, talerespons-enheten fra Amazon, kan du få svar om lagerendringer umiddelbart.

Brukertips: Finn feedinnstillinger og juster feeden din i henhold til dine behov. Bruk læringssenteret og velg det økonomiske området av interesse. Fortsett å lære og lytte til kvalifiserte møter som vil utvide din tradingkunnskap.

Forretningsmodell: $4,95 registrering. Over 90 provisjon merket som “Gratis” ETF- som ikke akkurat er gratis, da du må betale utgiftsforholdet mellom 0,10% og 0,50% av den totale saldoen du investerte.

Les neste: Topp-13 investeringsapper.

07 of 14

SigFig

SigFig er en aksjetradingsapp med en velorganisert kapitalforvaltning og forenklet, lett-å-spore portefølje. På grunn av en moderat høy konto minimum i forhold til andre rimelige apps, er dette programmet mer egnet for erfarne tradere.

Slik fungerer det: SigFig er en bestemt plattform som den benytter tredjeparts kontoer av brukerne som tidligere må være registrert på TD Ameritrade, Fidelity eller Charles Schwab. Den overvåker og forbedrer porteføljen av brukeren, balanserer investeringene og reduserer gebyrene.

Kule funksjoner: Tilleggsapp, tredjeparts kontosynkronisering, gratis rådgiver, avansert porteføljesporing. SigFig reinvesterer automatisk utbyttet ditt; automatisk balanserer midlene på alle kontoene gratis.

Brukertips: Du kan ikke administrere kredittkortet ditt på SigFig. I tilfelle du ønsker å knytte ulike finansielle kontoer bortsett fra de som er registrert på partnernes plattformer (TD Ameritrade, Fidelity eller Charles Schwab), får du ikke lov til det.

Forretningsmodell: $2000 minimum på konto. Administrer dine første $10.000 gratis. Etter å ha passert grensen på $10.000, er den årlige forvaltningsavgiften 0,25%. Gebyret for diversifisert inntektsportefølje er 0,50%.

08 of 14

Stash

Lite krevende app for nye, uerfarne investorer som søker den beste måten å starte sin tradingkarriere på. Hver bruker har muligheten til å eie en pensjons- og standardkonto samtidig, på samme plattform. Stash er veldig populært over hele verden fordi det tilbyr en rekke fleksible investeringsalternativer.

Slik fungerer det: På samme måte som SigFig, er stash ikke en direkte leder av de registrerte kontoene. I dette tilfellet kan du imidlertid koble den til bankkontoen din; det primære formålet med Stash som en tradingsaksjeapp er å lære deg hvordan du bygger din ETF-portefølje.

Kule funksjoner: Stash Coach; Smart-Save (sparer minimum av dine daglige kjøp; REITs (Real estate investment trusts/eiendoms-invisteringsstiftelser) funksjonen investerer minimale mengder i fast eiendom, forener brukerne med samme interesser og kjøper en delt eiendom.

Brukertips: I stedet for å bruke flere apper til å overvåke og administrere økonomien din, kan du åpne en pensjonskonto på Stash samtidig som du bruker den vanlige kontoen din.

Forretningsmodell: Gratis registrering / $5 minimum investering. $1 månedlig avgift for kontoer under $5000, 0,25% årlig avgift for kontoer over $5000. Stash Retire (konto minimum $15), depotkontoer (Tilgjengelig for brukere under 18 år, registrert av formynderene).

09 of 14

Stockpile

Dette er en ekstremt sjelden aksjetrading app med muligheten til å gi små kjøp med gavekort. Hele selskapet er basert på brøkdeler og krever ikke store investeringer. Stockpile er først og fremst opprettet for nye investorer, inkludert barn.

Slik fungerer det: Stockpile tilbyr “brøkdeler”, minimerte aksjer (i stedet for å kjøpe en hel aksje, kan brukeren kjøpe 0,10 av den) og gjør det mulig for brukerne å investere i husholdningsnavnselskaper. For å fullføre prosessen må brukeren kjøpe et gavekort og bytte det mot aksjen.

Kule funksjoner: Gavepakker, ønskelister, innløsing for trading, kredittkort finansiering, fysiske gavekort-gyldighet. iOS og Android Stockpile app har alle funksjonene i Web Stockpile-versjonen.

Brukertips: Denne aksjetradersappen utviklet et ekspertlæringssystem. Få tilgang til rimelige utdanningskurs og lær alt om å investere. E-gaver koster mindre enn fysiske kort.

Forretningsmodell: 0% minimum investering. Skattepliktig og custodial kontoer, $0,99 avgift per trade, $2,99 avgift for den første gavekort-aksjen, $0,99 avgift for hver ekstra aksje.

Schwab Mobile (Charles Schwab) er en av de ledende aksjetradersappene, laget for investorer på alle ferdighetsnivåer. Apputformingen er veldig enkel, noe som gjør det enkelt for førstegangsbrukere. Det inkluderer også en lang liste over avanserte funksjoner for erfarne investorer, noe som gjør det hensiktsmessig for hver trader.

Slik fungerer det: Schwab har over 4000 verdipapirfond og 250 ETFer, begge er transaksjons- og provisjonsfrie. Appen har en eksepsjonell bransjeforskning og er merket som svært effektiv.

Kule funksjoner: Avansert bransjeforskning, tilgjengelig på nett- og mobilplattformer, tilpassede oppsett, nyheter og analyse, observasjonsliste, sanntidssitater, tilknytning til Apple Pay.

Brukertips: Hold deg til midler som finnes på Schwabs ingen-transaksjons-gebyr liste. Hvis du vil bruke en som du ikke finner på den nevnte listen, må du betale $76 for det.

Forretningsmodell: 0% tjenesteavgift / $1000 minimum på konto. $495 tradesprovisjon, $100 gave for førstegangsbrukere, $76 gebyr for transaksjonser som ikke er på listen.

11 of 14

Acorns

Acorns er en brukervennlig investeringsapp knyttet til bankkontoen til brukeren. Den sparer automatisk en mindre prosent av dine daglige kreditt-/debetkortkjøp i porteføljen din. På grunn av enkelhet og grunnleggende funksjoner, anbefales det for førstegangsinvestorer.

Slik fungerer det: Med “round-up” -systemet overvåker Acorns bankkontoen din og holder de mindre endringene fra kjøpet til du sparer $5 inn i investeringsporteføljen din; da investerer den automatisk til en bestemt portefølje du tidligere har valgt.

Kule funksjoner: Raske innskuddsalternativer, ingen minimumsinvesteringer, “Potensial” -fanen som gjør det mulig for brukeren å se det økende potensialet, round-up multiplikator.

Brukertips: Ved å anbefale appen, mottar du $5 per registrerte person. I begynnelsen, sjekk ikke konstant appen og overvåke hver brukt dollar. Fortsett å kjøpe med ditt koblede kredittkort og bli overrasket over beløpet Acorns samlet inn for deg.

Forretningsmodell: $1 månedlig for brukere med den totale saldoen under USD $5.000. 0,25 % i året for brukere med den totale saldoen lik og over $5.000. Jo bedre porteføljen er, desto mindre berørt vil du være av gebyrene.

12 of 14

WealthFront

Hvis du er en investor som søker automatisert investering og moderat lave avgifter, er WealthFront verdt et forsøk. Appen har et integrert verktøy som skaper den beste strategien for å hjelpe deg med å nå et bestemt mål. Selv om du kan opprette en diversifisert portefølje, støtter ikke WealthFront fraksjonelle aksjer.

Slik fungerer det: Etter registrering, innstilling av mål og risikovurdering klassifiserer Wealthfront pengene du investerte i ETFer (børshandlede fond) og fungerer som din ekspertfinansielle rådgiver.

Kule funksjoner: Porteføljegjennomgang, Skatteplassering, Indeksfond, Automatisk rebalansering, Smart Beta, Risikoparitet. Sti – lagring av systemet hjelper deg med å sette målene og spare effektivt mot å oppnå dem.

Brukertips: Hvis du trenger råd og svar på noen spørsmål du ikke finner i WealthFront’s FAQ, besøk den offisielle nettbloggen til selskapet hvor du kan finne mange interessante, pedagogiske innlegg og tips.

Forretningsmodell: Gratis registrering / $500 konto minimum. $250 minimum uttak, 0,25% årlig avgift for kontoer med total saldo over $5.000. Porteføljelinje for kontoer med total saldo lik eller over $100.000.

13 of 14

5Paisa

Ekstremt populær indisk app for brukere av alle ferdighetsnivåer. Det er flott for nybegynnere da det tilbyr ingen-gebyr første året ved registrering. 5Paisa er en rimelig aksjetrading app med robo-rådgivende og online aksjemarkedet, inkludert de fleste funksjoner de ledende finansielle apps gir.

Slik fungerer det: Standard aksjetradingsapper der du må sende et program og vente noen timer til du blir godkjent. Etterpå kan du investere på prefererte aksjer og bruke integrerte verktøy av 5Paisa for å overvåke hele økonomien.

Kule funksjoner: Demat Konto, umiddelbar overføring av midlene, Quick Order, Auto-Investor, sanntidssitater, synkronisert seliste, eksepsjonell kartlegging.

Brukertips: Ikke hast med store investeringer i små og mellomstore selskaper selv når tilbudet virker svært attraktivt. Gjør din undersøkelse, og hvis firmaet faktisk virker stabilt, invester. Hvis ikke, er det bedre å forhindre en fiasko enn å håndtere konsekvensene.

Forretningsmodell: Første år gratis / gratis verdipapirfond konto. Årlig $400 ($5,80) medlemskap / 18% GST for individuelle brukere. Årlig $1.000 ($15) medlemskap / 18% GST for ikke-individuelle brukere. $10 ($0,15) per trade.

14 of 14

Trading 212

En annen globalt anerkjent app med enorme tradingsmuligheter for aktive tradere, Trading 212 fusjonerer med alle de store markedene. Systemet vektlegger utdanningsprogrammer og ikke bare fra den mobile plattformen, du kan få tilgang til det fra nettet også.

Slik fungerer det: Som ny bruker kan du prøve en demo-konto som vil hjelpe deg å lære om denne aksjetradingsappen og bli kjent med den. Trading212 bruker en segregert nivå-1 bankkonto for alle pengene til sine brukere.

Kule funksjoner: Brukervennlig app, innholdsrik pedagogisk program, automatisert trade, nett og mobil plattform, trading signaler, markedsanalyse, kartovervåking, ett-klikks utførelse.

Brukertips: Etter å ha vunnet én eller flere ganger, må du ikke begynne å øke størrelsen på tradenraskt. Brukere har vanligvis denne reaksjonen og investerer alle sine gevinster, de tenker de vil fortsette å vinne og til slutt de mister det meste av det. Balansert investering er nøkkelen til suksess.

Forretningsmodell: Minimum innskudd $150 (€100, £100). 1:200 Maksimal utbytte, månedlig belønning på 10 provisjonsfrie tilbud. Etter de brukte 10 provisjonene varierer hver provisjon fra 1,95 ($, €, £) + 0,05% til 1,95 + 0,08%.

About author

Viktor Korol
Viktor Korol

Ledende programvareanalytiker innen fintech, krypto, handel og spilling. Han er en aktiv trader, og kryptovaluta investor.

Viktor Korol gained a passion for IT as early as school, when he began creating multimedia websites, and managing online gaming projects later. Viktor has been publishing articles and help guides for beginner administrators. For 3 years he also worked as a telecom operator and thus gained expertise in network technologies and maintenance. His graduation degree is in Software and Automated Technologies. In 2019, Viktor was appointed a software analyst at ThinkMobiles.