ThinkMobiles is one of most trusted companies conducting IT & software reviews since 2011. Our mission is to provide best reviews, analysis, user feedback and vendor profiles. Learn more about review process.

25 bästa spelen med förstärkt verklighet (AR) för Android och iOS

Kristina Kurhanska

Kristina Kurhanska är en senior IT-analytiker som levererar opartiska recensioner av mjukvara, SaaS, webbutveckling och IT-marknadsföringsföretag.

Disclosure:

We may receive compensation when you click on links. Neither our writers nor our editors get paid to publish content and are fully committed to editorial standards .

Spel i förstärkt verklighet, eller augmented reality/AR, ligger i spelindustrins framkant. Nuförtiden är det inte bara ett fantasifullt koncept – AR-spel låter dig slåss mot utomjordingar, fånga otroliga varelser och försvara kungariken i den verkliga världen. Och allt detta är möjligt utan superdyra headsets. Allt som krävs är en smartphone eller konsol med AR-funktionalitet.

Äventyrsspel med förstärkt verklighet (AR)

Geolokaliserings/äventyrsspel med AR är den mest spännande genren när det kommer till förstärkt verklighet. De använder kartor och platser från den riktiga världen som spelmiljö, och förstärker dem med en unik handling, fantastiska varelser och otroliga uppdrag.

Med hjälp av en smartphone med GPS-funktion kan spelare röra sig i grannskapet och utföra olika uppgifter. Det är en perfekt chans att leva sig in i påhittade världar medan man stannar kvar i verkligheten.

1. Neyon Clash

Pris: Gratis. Nedladdningar: 1,000+.
Kräver: Android 5.0, iOS 9.0 eller högre.
Storlek: 85 Mb Android, 121 Mb iOS.

Ett spel med virtuell paintball, lasermatcher utomhus eller bara ett mobilspel där man använder riktiga fysiska rörelser och lagarbete? Neyon Clash från Reaktor Berlin (ett utvecklingsteam med fokus på multiplayer-spel i AR) är i princip allt detta. Det är ett nytt och mycket lovande multiplayer-spel i AR som främjar både fysisk och social aktivitet. Karaktären i spelet är kopplad till riktiga rörelser som är synliga för alla spelare, och målet är att kulla motståndare och ta över området.

När man startar spelet så kan man besluta om man vill skapa en karta först eller bara spela direkt med sina vänner. Spellägena inkluderar Sist man kvar (klassiker), Dominans (samla poäng för att ta över strategiska områden), Föremålens kung (kom över det mäktiga Kungaföremålet) och Flaggleken. Neyon lash finns tillgängligt i sex språk (engelska, tyska, franska, ryska, polska och hindi) och kräver Android 5.0 eller högre/iOS 9.0 eller högre. Spelet är fortfarande i ett tidigt skede och den slutliga versionen kommer att släppas under 2021.

2. Jurassic World Alive

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10M.
Kräver: Android 5.1, iOS 10.0 eller högre.
Storlek: 480 Mb Android, 1.3 Gb iOS.

Kan detta vara ännu mer beroendeframkallande än Pokémon Go? För fans av förhistoriska vilddjur som stormar fram i moderna städer kan så mycket väl vara fallet. Utforska områden i din närhet på kartan och stöt på massiva mammutar eller velociraptorer, pteranodoner. Samlar du tillräckligt med föremål kan du skapa din egen raptor och dela den med andra spelare. Om tävlingsandan faller på kan du slåss mot andra varelser i PvP-strider i realtid.

Spelmekaniken är väldigt bra, och faktorer som hastighet, träffar, att samla förnödenheter tillför verkligen till spänningen för spelarna. Men var även redo på att möta dinosaurier som är mycket mäktigare och farligare än din. Spelet är gratis men erbjuder köp i spelet och VIP-medlemskap. Tänk även på att konstant GPS-användning påverkar telefonens batteritid.

3. Pokemon GO

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100M.
Kräver: Android 5.0, iOS 10.0 eller högre.
Storlek: 200 Mb Android, 312 Mb iOS.

Det legendariska projektet av Niantic som satte spel med förstärkt verklighet på kartan för miljontals spelare tuffar fortfarande på i en rasande takt. Spelarnas nostalgi har möjliggjort för Pokémon Go att knipa flera Guinness-världsrekord och dra in otroliga summor pengar. Rollen som detta AR-spel spelat för att göra tekniken förstärkt verklighet känd bland massorna går inte att förneka.

Pokémon GO är ett äventyrsspel för mobiler som placerar slagfältet mitt i riktiga omgivningar och lägger in virtuella, animerade objekt i användarens miljö. Miljoner, eller kanske miljarder, pokémons har fångats sedan 2016. Många nya saker har också lagts till, såsom Stridsligan, Pokédex-turneringar, Rädstrider samt sociala nätverks-funktioner. Och det roliga bara fortsätter.

4. Ingress Prime

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10M.
Kräver: Android 5.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 155 Mb Android, 206 Mb iOS.

Ge dig in i ett krig för att kontrollera en mystisk, nyupptäckt substans på flera platser världen över vid namn Exotisk Materia, eller bara XM. Är det ett hot eller ett nytt hopp om att låsa upp mänsklighetens fulla potential? Detta är ett samarbetsbaserat AR-spel med två fraktioner som konkurrerar i att utforska och upptäcka sanningen. Allmänna installationer, monument och torg – skanna platser med appen för att hitta resurser.

Du kommer tävla mot det andra laget för att ta över mer virtuellt territorium, sammankoppla platser samt portaler och sedan försvara dem. Över lag är det en trevlig lagupplevelser att gå på utforskningsuppdrag, spendera tid tillsammans och kanske hitta nya vänner. Spelet utvecklas fortfarande aktivt och har förbättrats mycket sedan det lanserades 2012. Många spelare klagar dock fortfarande på byggar, grafiken och bristen på strikta regler.

get neyon clash

5. Egg, Inc.

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10M.
Kräver: Android 4.4, iOS 9.0 eller högre.
Storlek: 40 Mb Android, 90 Mb iOS.

Få en liten kycklingfarm i ditt vardagsrum i form av ett klickbaserat simulatorspel som håller spelarna som klistrade vid skärmen med varje ägg som kläcks. Ja, fler kycklingar, fler ägg, fler kläckhus, mer försäljning. Snart kommer du inte ha en ledig plats i ditt rum. Snygg 3D-grafik och roliga kycklingar gör att barnen garanterat kommer ha kul.

Uppgradera, få din gård att växa, ge dig ut på uppdrag, forska om nya byggmaterial, gör framsteg gratis eller gör det snabbare med betalda föremål. Bakgrundsmusiken gör det bara ännu mer fängslande. Annonser och köp är inte särskilt störande, och valutan i spelet är förresten gyllene ägg. Egg Inc. är ett beroendeframkallande spel för tålmodiga spelare.

6. Angry Birds AR: Isle of Pigs

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10K.
Kräver: Android 7.1, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 100 Mb Android, 150 Mb iOS.

Vad sägs om att spela med de arga fåglar du älskar på riktiga ytor och få folk att undra vad som försiggår? Eller varför inte poppa små grisar istället för fjäderfän? Detta är ett roligt AR-spel för mobiler med 70 banor som utspelar sig i verkliga miljöer genom din smartphone-skärm. Ta dig igenom banorna med olika byggnader för svinstian, få dem att passa i dina omgivningar och attackera dem sedan med slangbella!

Använd dig av olika vinklar, justera skärmstorleken och tryck för att skjuta. Det är ett mysigt, roligt och enkelt spel som lämpar sig för alla åldrar. Det kan även vara startpunkten för de som vill lära sig att interagera med 3D-element. Appen kräver en telefon med AR-funktionalitet, alltså kamera, gyroskop och internetuppkoppling.

7. WallaMe

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100K.
Kräver: Android 4.1, iOS 9.0 eller högre.
Storlek: 21 Mb Android, 50 Mb iOS.

Detta spel med förstärkt verklighet kombinerar AR-teknologi med geolokalisering och sociala aktiviteter. Vänner och kollegor kan lämna gömda budskap till varandra på ett retsamt men roligt sätt. Appens användare tar bilder av riktiga platser (gator, väggar, etc.) och lägger sedan till text, bilder eller handritade saker ovanpå dem. Efteråt kan de dela detta med vänner eller andra, så att de kan titta förbi och upptäcka de gömda meddelandena.

En annan bra sak är att det inte finns någon reklam eller köp i appen – den är helt gratis att använda! Meddelandena kan vara allmänna eller privata, men oavsett så är det bara appens användare som kan se dem. WallaMe kommer med AR/geolokalisering, klistermärken, ritverktyg, social delning, kommentering, kamera. Allt som allt är det ett riktigt roligt och trevligt äventyr att testa.

P.S. Den senaste uppdateringen släpptes i juli 2019, så vi hoppas att det inte övergivits av utvecklarna.

Skjutarspel med förstärkt verklighet (AR)

Skjutarspel anses vara den populäraste genren i spelvärlden. Och nu kan fans av Counter-Strike och Call of Duty möta sina fiender i den riktiga världen, inte bara på en datorskärm. Skjutarspel med förstärkt verklighet placerar ut fienden i riktiga miljöer och låter dig försvara ditt grannskap och känna den otroliga kicken.

8. The Walking Dead: Our World

Pris: Gratis. Nedladdningar: 5M.
Kräver: Android 5.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 150 Mb Android, 260 Mb iOS.

Detta är en förstapersonsskjutare med AR-funktionalitet som bjuder på spektakulära strider i dina egna fysiska omgivningar. Du behöver dock inte röra dig, för spelet tar eldstriderna direkt till dig. Var dock försiktig med andra personer utomhus, eftersom de inte kan se vad som händer på din skärm. Peka kameran mot en plats i världen och skjut zombierna som dyker upp.

Gå samman med vänner om du gillar att spela multiplayer. Samla så många poäng som möjligt för att vinna, och för det är prickskyttegevär väldigt användbara. Ta bilder av kända karaktärer från The Walking Dead-serien och dela dem sedan på sociala nätverk. Åldersrekommendationen är 17+ eftersom det inkluderar inslag av både skräck och realistiskt våld.

9. Reality Clash: AR Combat Game

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10K.
Kräver: Android 8.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 66 Mb Android, 600 Mb iOS.

Reality Clash går ut på att utforska miljöer, hitta fienden och sedan besegra dem i strid – detta är verkligen ett perfekt exempel på skjutarspel med förstärkt verklighet. Spelet är gratis att spela och kommer med geolokalisering, vilket låter spelare med smartphones delta i strider i realtid. Riktiga platser görs till virtuella motsvarigheter medan en 3D-karta låter dig utforska staden och samla resurser på speciella platser.

För att spela detta spel behöver man följande: geolokalisering, nätverksuppkoppling, GPS, ARKit-stöd för iPhone 6 och högre. Fans av unika vapen, avatarer, stridsdynamik, realtidsstrider och AR-spel rent generellt kommer definitivt att älska detta. Man kan köpa ritningar och silver för riktiga pengar.

10. Father.io

Pris: Gratis. Nedladdningar: 1M.
Kräver: Android 4.4, iOS 10.3.3 eller högre.
Storlek: 100 Mb Android, 230 Mb iOS.

Delta i laserstrider med hjälp av detta AR-spel. Denna förstapersonsskjutare kräver dock en speciell AR-enhet vid namn Inceptor, vars syfte är att förbättra spelmekaniken, eftersom alla telefoner inte är kapabla till förstärkt verklighet. Med denna enhet monterad på sin telefon kan spelare lokalisera andra spelare med hjälp av GPS, träffa dem på upp till 50 meters avstånd och sätta huvudskott från upp till 15 meter.

Man kan välja mellan fyra olika vapen (automatkarbin, prickskyttegevär, kulsprutepistol, pistol), samtliga med sina egna optimala avstånd, pricksäkerhet och skada. Du kan spela både utomhus och inomhus med upp till 16 mot 16 spelare, eller individuellt. Dessvärre släpptes den senaste uppdateringen 2018, så framtiden för projektet är oklar.

get neyon clash

11. Zombie Gunship Revenant AR

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100K.
Kräver: Android 5.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 55 Mb Android, 63 Mb iOS.

Ytterligare ett fascinerande zombieskjutarspel med förstärkt verklighet. Här styr du dock en militärhelikopter med massor av ammo för att jaga zombier från luften. Du flyger helikoptern med dina kroppsrörelser medan du växlar till infraröda kameror för att se i nattmörkret och använder skjutvapen, missiler, raketer och prickskyttegevär.

OBS: För Zombie Gunship behöver man en ARCore. När spelet väl kör igång så kan du vänta dig mycket intensiva strider, realistiskt och kraftfullt skjutande och suverän grafik. Gränssnittet är enkelt och låter dig utrusta dig med olika vapen, men många användare klagar på kontrollerna och AR-kameraläget.

12. Knightfall AR

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100K.
Kräver: Android 7.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 31 Mb Android, 850 Mb iOS.

Tempelriddarnas värld och bataljer presenteras i denna AR-upplevelse, som kombinerar strategi, äventyr och strider i ett. Den Heliga Graal försvars av Mamluks krigare och slotsmurar, och du måste överlista eller besegra dem med pilar och eldbollar. Alla karaktärer är utplacerade i användarens omgivning och scenerna utspelas på mobilskärmen.

Det känns dock lite som ett demo i sin enkelhet och med dess fåtal kontroller i åtanke. Det finns heller inget multiplayer-läge, bara ett läge för en spelare. Vad som finns är dock ett fotoläge där man kan placera ut karaktärer, skifta deras storlek, lägga till animationer, ta bilder och sedan dela med vänner på sociala nätverk.

13. RealTag

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100K.
Kräver: Android 6.0.
Storlek: 118 Mb Android.

Ytterligare ett laserspel som kan spelas med en smartphone över internet. Sikta och skjut andra spelare som är inom kamerans räckvidd – det är enkelt, har bara ett vapen och användare måste använda samma WiFi för att spela. Hittills finns det bara en version för Android, och spelet utvecklas av en enda person. Det finns dock gott om potential.

Uppdrags/sportspel med förstärkt verklighet (AR)

Om du är ett sportfan i verkliga livet lär du gilla chansen att leva ut dina fantasier i förstärkt verklighet. Med vissa AR-spel för Android/iOS kan du spela basket, köra race eller bara tillföra lite adrenalin till löpturen på morgonen. Än mer fantastiska är de uppdragsbaserade spel man kan spela i ens omgivningar. Du kan söka igenom ditt grannskap, resa tvärs över landet, hitta skatter, träffa nya människor och lära känna världen lite bättre.

14. Zombies, Run!

Pris: Gratis. Nedladdningar: 1M.
Kräver: Android, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 200-300 Mb Android, 511 Mb iOS.

Här kommer ett spel med förstärkt verklighet som låter dig förvandla din löprunda på morgonen till ett fascinerande äventyr! Protagonisten heter “Player 5” och är en av överlevarna efter att zombier attackerat staden. Du kommer lyssna på musik och olika berättelser i hörlurarna.

Det huvudsakliga målet är att slutföra olika uppdrag genom att gå eller springa. Du samlar föremål och flyr från zombier som jagar. Flera säsonger av spelet har redan släppts, så du kommer inte få slut på motivation att träna på morgonen!

15. AR Sports Basketball

Pris: Gratis. Nedladdningar: n/a.
Kräver: iOS 11.00 eller högre. Storlek: 70 Mb.

AR-spelet AR Sports Basketball till iOS har utvecklats av teknikföretaget Belgian Triangle Factory och låter dig sätt basketskott precis som en basketspelare, var som helst och när som helst. Det är ett enkelt spel med en simpel nivå av AR, kommer med olika spellägen (skrivbord, normalt, multiplayer) och dessutom olika storlekar på ringen. Spelet är faktiskt så enkelt att användare redan har börjat be om fler funktioner.

Detta basketspel med förstärkt verklighet fungerar på enheter med iOS 11.0 eller högre (kompatibla med ARKit), alltså iPhones, iPads och iPod Touch. Peka telefonen mot området där du vill att ringen ska vara så dyker den upp på skärmen. Sen är det bara att sikta och skjuta bollen själv eller som två olika spelare. I skrivbordsläget kan du göra samma sak, men med en mindre ring som placeras på till exempel ett bord.

16. AR Basketball Game

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10K.
Kräver: Android 4.1, iOS 8.0 eller högre.
Storlek: 13 Mb Android, 52 Mb iOS.

Lyckligtvis finns det ett liknande basketspel även till Android. Ta upp telefonen var som helst, placera ringen och använd fingret för att kasta bollarna och få poäng. Det är ett bra litet AR-spel om du behöver några minuters underhållning, och det kan vara ganska beroendeframkallande. Inga bilder, inga QR-koder och inga markörer behövs – starta bara appen och kasta de virtuella bollarna. Svep till höger för att välja svårighetsgrad, som det finns 50 stycken av.

17. Geocaching

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10M.
Kräver: Android 4.4, iOS 12.0 eller högre.
Storlek: 34 Mb Android, 122 Mb iOS.

Här kommer en klassisk skattjakt med förstärkt verklighet. Det finns utövare i nästan alla världens länder, och spelet uppmuntrar dig att utforska planetens gömda platser. Hur fungerar det? Via AR-appen får du instruktioner om var du ska leta efter en så kallad geocache. Den kan vara bredvid en byggnad eller uppe på ett berg. Du hittar den, registrerar att du hittat den och beger dig iväg mot nästa. Du kan även skapa egna geocaches för andra att hitta.

Spelfunktioner: senaste aktiviteten, ledtrådar för geocaches, karta, kompass, närliggande geocaches i realtid i takt med att spelaren rör sig, meddelanden mellan spelare, inställningar för navigering och avstånd, etc. Man kan välja kartalternativen efter ens egna preferenser: efter gator, med satellit eller hybrid.

I Premium-versionen kan man gå på skattjakt med offlinekartor. Det är en väldigt komplex mobilapp som kanske inte alltid fungerar helt klander- och buggfritt, men utvecklarna från Seattle fixar konstant saker och ting. Den nuvarande versionen är redan 8.30.1

get neyon clash

Bräd- samt pedagogiska spel & nätverksappar med AR

Denna typ av spel lämpar sig för en eller flera spelare. Ditt bord eller golv är slagfältet och din smartphone det faktiska spelet. De är ofta korta spel med förstärkt verklighet till Android och iOS, perfekta att njuta av när du har några minuter över.

18. Augmented Class

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10K.
Kräver: Android 5.0. Storlek: 132 Mb.

Detta är en pedagogisk app som befinner sig i ett betastadie, men är ändå rätt fascinerande och interaktiv. Den låter dig skapa eget AR-innehåll och projekt med ett enkelt gränssnitt, vilket kan gagna lärare, elever och barn. Ladda upp modeller av föremål, djur, bilar, etc., och placera dem i dina omgivningar så att du kan se och utforska dem. För full tillgång till funktionerna behöver man bara registrera sig som betaanvändare.

19. Devar

Pris: Gratis. Nedladdningar: 1M.
Kräver: Android 5.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 94 Mb Android, 183 Mb iOS.

Devar är en familjevänlig AR-plattform för underhållande utbildning med massor av innehåll för barn: böcker, lektioner, karaktärer, rymdmodeller och mer. Kan du tänka dig ett bättre sätt att motivera och göra barn intresserade av att lära sig och upptäcka nya saker? För att se hur dinosaurier ser ut kan du till exempel rikta telefonkameran mot en platt yta, markera ut en plats och sedan se ett djur där som du därefter kan flytta runt. Svep till höger eller vänster för fler djur och fysiska föremål.

På så sätt kan barn använda AR-kameran till att rita eller träffa drakar, robotar, historiska figurer att ta bilder med, spela minispel, använda målarböcker och ta fram AR-representationer av olika saker. De kan även lära sig om solsystemet, mänsklig anatomi, etc. Böcker med förstärkt verklighet har utgivare i många länder och förtjänar lite extra uppmärksamhet. Internetuppkolling krävs.

20. Sling Shot AR

Pris: Gratis. Nedladdningar: 1K.
Kräver: Android 4.1. Storlek: 64 Mb.

En virtuell slangbella med förstärkt verklighet och något lite extra – skjut en frukt från din väns huvud med en sten. Kom längre i spelet för att låsa upp nya frukter och animerade ansiktsmasker och filter, och ta sedan tillfället i akt att dela de roliga upplevelserna på sociala nätverk som bilder. Här finns även dynamiska ljudeffekter, och spelet kräver ingen internetuppkoppling.

21. MyARGalaxy – Solar System

Pris: Gratis. Nedladdningar: 10K.
Kräver: Android 4.3, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 100 Mb Android, 502 Mb iOS.

Lär dig om kosmiska objekt, planeter och solsystemet med interaktiva kort. Du kan hålla Solen, Jorden, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter och annat i handen, med otrolig detaljrikedom. Ladda ned och skriv ut speciella kort, installera appen, peka kameran mot kortet och se planeterna i förstärkt verklighet. Ett samlingspaket kan också köpas.

best augmented reality games

Ta även en titt på de andra projekten från LunarEx Games (Atlanta, USA) såsom AR-akvariet, dinosaurier, Leia 3D och andra underhållande spel och appar.

22. AR Solar System

Pris: Gratis. Nedladdningar: 50K.
Kräver: Android 4.4. Storlek: 122 Mb.

Om du vill ha en alternativ AR-upplevelse av solsystemet, mer specifikt för Android-enheter, kommer här en app från en privat, amerikansk utvecklare som är framtagen med AR-utvecklingsplattformen Vuforia and spelmotorn Unity. Allt man behöver göra är att skriva ut det stora arket med märken, peka en smartphone-kamera mot den och sedan observera planeterna och deras omloppsbanor. Navigera med hjälp av de röda och blå knapparna.

23. Monster Park AR

Pris: Gratis. Nedladdningar: 500K.
Kräver: Android 7.0, iOS 11.0 eller högre.
Storlek: 34 Mb Android, 251 Mb iOS.

Dinosaurier och förhistoriska djur verkar vara ett positivt tema för både apputvecklare och konsumenter. Inte helt överraskande får man en skrämmande känsla av något inte står helt rätt till när man placerar ut ett gigantiskt monster i sitt kök.

Vi får till och med höra dessa varelser ryta och röra sig omkring oss, och vi kan ändra både deras färg och mönster, såväl som att skifta deras storlek. Observera dock att endast Tyrannosaurus rex är tillgänglig i gratisversionen, medan andra djur måste köpas. Triceratops eller Scolopendra – vilken lockar dig mest?

24. Metaverse

Pris: Gratis. Nedladdningar: 100K.
Kräver: Android 4.4, iOS 9.3 eller högre.
Storlek: 30 Mb Android, 80 Mb iOS.

Att skapa egna interaktiva objekt, karaktärer eller visuella effekter kan vara både underhållande och lärorikt på sitt eget sätt. Och det är vad Metaverse handlar om: att bygga AR-upplevelser i datorprogrammet Metaverse Studio och sedan se dem i mobilappen Metaverse, där du kan även visa upp dem för vänner, elever eller arbetskamrater.

Man kan presentera AR-objekt i klassrummet för barn, i marknadsföring för gamification och för att mana kunder att interagera (t. ex. virtuella klockar att prova på handen med hjälp av telefonen) eller bara för att ha roligt med vänner – skattjakt med QR-koder och AR-markörer, roliga foton, etc. Det finns ett gigantiskt bibliotek av föremål och man kan besöka Metaverses YouTube-kanal för guider.

25. AR Cat

Pris: Gratis. Nedladdningar: 500K.
Kräver: Android 4.1. Storlek: 30 Mb.

Kan du föreställa dig ett bekvämare och lugnare sätt att avsluta denna artikel eller valfri uppgift än att klappa en katt? Nej, säger jag. Placera en virtuell, luden kamrat på vilken yta som helst för att leka, mata och träna den att göra saker. Det finns olika katter, alla med sina egna personligheter och preferenser att lära sig om. Gillar man att samla på saker så finns det dessutom 25 berömda katter att lägga vantarna på.

Gratis AR games

Slutsats

Det här var alltså vår massiva genomgång av de spel med förstärkt verklighet (AR) som finns på marknaden just nu och de som kommer att komma upp på appbutikerna inom kort. Vi hoppas att åtminstone några av dem lockar dig. Har vi missat någon? Om du ser fram emot eller gillar ett annat spel med förstärkt verklighet eller någon AR-app, berätta gärna om den i kommentarerna. Eller kanske gillar du spel från retrokonsoler, som Mario Kart eller Animal Crossing, bevarade i ROM-format på Gamulator.

get neyon clash

About author

Kristina Kurhanska
Kristina Kurhanska

Kristina Kurhanska är en senior IT-analytiker som levererar opartiska recensioner av mjukvara, SaaS, webbutveckling och IT-marknadsföringsföretag.

Kristina Kurhanska is a senior IT analyst at ThinkMobiles. For over 5 years she has written reviews about software, SaaS, web & mobile development companies, digital marketing agencies, etc. Kristina is sharp on the latest software technologies and trends on the global market.